F ECHELON CONSPIRACY - FilmBoy ECHELON CONSPIRACY - FilmBoy
  • Latest News

    ECHELON CONSPIRACY


    **********   4/10

    Θυμάστε το Eagle Eye ; Στο στόρι του, ο κακός Υπέρ Υπολογιστής των μυστικών υπηρεσιών των Αμερικανών προσπαθούσε να καταστρέψει το κόσμο. 
    Στο Echelon Conspiracy ο καλός Υπέρ Υπολογιστής τελικα σωζει τον κόσμο απο ...ανοητους ανθρωπους. 
    Κατά τα άλλα, πρόκειται για άλλο ένα cyber-thriller που δυστυχώς γι αυτό, μάλλον δεν έχει καμία σχέση με τον πολύ καλό προκάτοχο του.
     
    Το target group του είναι εμφανέστατα οι ηλικίες 17-22 αγορίστικου κοινού, (όπως λέει το The Hollywood Reporter και όχι μόνο) αφού τα gadget κινητά και οι εύκολες εκρήξεις μάλλον εκεί απευθύνονται. Δείτε το trailer και θα καταλάβετε. 

    Ένας νεαρός, ο Μαξ, τα παίζει όταν το γαματο κινητό του, του δίνει οδηγίες πώς να κερδίζει στη ρουλέτα, στα χαρτιά και αλλού. Αυτή είναι μόνο η αρχή όμως γιατί τελικά δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Ο εφιάλτης ενός παγκοσμίου Big Brother ξαναχτυπά. 

    Πρόκειται για μια ταινία που προορισμός της ήταν η τηλεόραση αλλά άγνωστο γιατί, κάνει μια στάση σε καμιά 200ρια αίθουσες αυτή την εβδομάδα στην Αμερική. Αμφιβάλω αν θα τη δούμε στην Ελλάδα παρά μόνο στο dvd (αν και δε παίρνω και όρκο, αν σκεφτείτε τι κάψα έχουν τα ελληνακια με τα κινητά!)

    Σκηνοθέτης κάποιος πιτσιρικάς Greg Marcks (33 ετών).
    Πρωταγωνιστεί ο Shane West (ο γιατρός στο ER), και μαζί του οι Edward Burns , Ving Rhames και ο Martin Sheen.

    Update: Σεναριακα βλακωδεστατο, με καποιο ενδιαφερον στην αρχη αλλα με το πρωταγωνιστη να χασκογελαει σαν να παιζει σε αλλη ταινια! Φοβερο το ημιδιαφανες hi-tech κινητο του (αν βγει το θελω!) μια σκηνη καταδιωξης με αυτοκινητα πολυ 'ευκολη' και τιποτε αλλο. Ειδικα το τελος, ειναι για πολλα πολλα γελια...


    Δειτε το trailer.  

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ECHELON CONSPIRACY Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top