F THE INTERNATIONAL - FilmBoy THE INTERNATIONAL - FilmBoy
  • Latest News

    THE INTERNATIONAL


    **********   4/10

    Όταν ακούς ότι μια ταινία ανέβαλλε τη πρεμιέρα της τον Αύγουστο του 2008, λόγω κακών κριτικών και γύρισε νέες σκηνές δράσης για να γίνει πιο action movie, δε σκίζεσαι να τη δεις.

    Όταν σκηνοθετεί ο Γερμανός Tom Tykwer (Run Lola, Run και Perfume:The Story Of A Murderer) ίσως το ξανασκέφτεσαι αλλά και πάλι…

    Αν όμως σου πουν ότι πρωταγωνιστούν ο Clive Owen και η Naomi Watts λες θα τη δω κι ας μην αξίζει το κόπο. Δυο από τους αγαπημένους ηθοποιούς του KostasBlog κυρίως λόγω Closer, Croupier, Sin City ο πρώτος και Mulholland Drive, The Ring, 21 Grams η δεύτερη.

    Πάντως, ακόμα και στην επίσημη πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Βερολίνου το Φεβρουάριο, δεν αποθεώθηκε από τους Γερμανούς, κάτι που ίσως θεωρούσε δεδομένο ο Tom.

    Ένας πράκτορας της Ιντερπόλ και μια εισαγγελέας της Νέας Υόρκης ενώνουν τις δυνάμεις τους εναντίον μιας υπέρ-τράπεζας, η οποία ελέγχει τα πάντα κι έχει πάρε δώσε με έμπορους όπλων, μαφιόζους και Αραβες ...δανειολήπτες.

    Όσα reviews διάβασα, πέρα από το μέτριο rating στη ταινία, όλα κάνουν λόγο για κάποιες εντυπωσιακές σκηνές δράσης και …πτώσης από ψηλά κτίρια, κάτι που δε συνηθίζεται από κριτικούς που θάβουν μια ταινία. Μάλιστα η εταιρεία παραγωγής Sony έβγαλε ένα 5λεπτο από τη ταινία με εντυπωσιακές σκηνές , για να το πάρει πίσω λίγες ώρες μετά, κάνοντας έτσι τους μυημένους (mftm.blogspot.com) να σκεφτούν ορθά , ότι ίσως μόνο αυτό άξιζε από τη ταινία.

    Ελληνική πρεμιέρα αύριο, 19 Μαρτίου.

    Εγώ θα τη δω λίγο αργότερα, γιατί τώρα είμαι με ψυχοφάρμακα. Θα δείτε αύριο για ποιο λόγο.



    Update: Κανοντας ενα διαλλειμα απο το Fest τρομου, επιβεβαιωσα οτι προκειται για μια μετρια ταινια, χωρις ενδιαφερον και πολυ ασκοπο μπλα μπλα.

    Ποτε δε μαθαινουμε τα κινητρα του πρωταγωνιστη. Το οτι εχει σκυλιασει εδω και καποια χρονια να κλεισει τη τραπεζα παραμενει ανεξηγητο. Λιγα πραγματα και για τη περιβοητη σκηνη με το πιστολιδι.

    Τελος, αν ειναι τοσο ευκολο να ξεμοναχιασεις εναν μεγαλοτραπεζιτη σε τουβλινα χαμοσπιτα ενος Τουρκικου χωριου, τοτε παω να βρω κι εγω εναν να του ζητησω επενδυτικο δανειο. Κι αν θελει, ας μη μου δωσει...

    Προς το παρόν, δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: THE INTERNATIONAL Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top