F MISS MARCH - FilmBoy MISS MARCH - FilmBoy
  • Latest News

    MISS MARCH


    **********   4/10

    Είπα να ρίξω λίγο το επίπεδο, με το ρίσκο να μην μπορέσω να το ανεβάσω ποτέ ξανά, και να παρουσιάσω το Miss March που άνοιξε στην Αμερική αυτό το Σ/Κ.

    Κάποιες νέες φάτσες, Zack Cregger και Trevor Moore, έχουν ένα comedy show στη τηλεόραση που λέγεται The Whitest Kids U Know και πάει καλά. Και σου λέει, δε κάνουμε και μια ταινία, την οποία θα γράψουμε εμείς, θα παίζουμε εμείς, θα σκηνοθετούμε εμείς, να γνωρίσουμε και καμία playmate άμα λάχει; Και το κάνανε.

    Ακούστε υπόθεση. Ένας έφηβος έχει σχέση με την πιο ποθητή παρθένα του σχολείου και στο χορό αποφοίτησης εκείνη αποφασίζει να του …κάτσει. 
    Και το Όσκαρ ηλίθιου-γκαντέμη το κερδίζει επάξια, όταν πηγαίνοντας να γίνει κι αυτός άντρας, σκοντάφτει στις σκάλες (!) και πέφτει σε κώμα για 4 χρόνια. Όταν ξυπνάει, βλέπει τη κοπελιά στις σελίδες 34-36 του Playboy! Και με το σπρώξιμο του ‘αυνανιζομαι-ολη-μερα’ φίλου του ξεκινάνε να τη βρούνε.

    Εγώ, όσο και να έψαξα, καμία από το σχολείο μου δεν έγινε playmate. Επίσης, όσο και να έψαξα, δε βρήκα ούτε μια κριτική που να μην χαρακτηρίζεται από την ατάκα 'The biggest pile of crap I’ve ever seen for ages'. (Salon.com) Κάποιος μάλιστα, μας ενθαρρύνει να ζητήσουμε πίσω τα λεφτά μας από το ταμείο της αίθουσας!

    Παίζουν αυτοί οι δυο και ένα τσούρμο από wannabe playmates με guest εμφάνιση τον ίδιο τον Hugh Hefner.
    Στην Ευρώπη έρχεται το καλοκαίρι, λόγω …εποχικότητας.

    Update: Μπορει να υπερβαλουν λιγο με αυτα περι επιστροφων χρηματων, αλλα οντως ειναι ενα κακο imitation των teenager sex comedies. 
    Αναιτια σκατολογικο, με ελαχιστοτατες καλες στιγμες οι οποιες τυχαια, ειναι αυτες που οι δυο πρωταγωνιστες μενουν αμιλητοι (οπως η σκηνη στο πουλμαν που φευγει η γκομενα απο το παραθυρο). 


    Απλα, μια κακη ταινια, δε θα παθετε ομως και τιποτα.

    Δείτε το trailer (…όσοι αντέχετε). 


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: MISS MARCH Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top