F 17 ΞΑΝΑ - 17 AGAIN - FilmBoy 17 ΞΑΝΑ - 17 AGAIN - FilmBoy
  • Latest News

    17 ΞΑΝΑ - 17 AGAIN

    **********   6/10

    Ο Zac Efron ειναι το νεο parent-approved teen sex symbol της Αμερικης και αυτο για τις εταιρειες της showbiz σημαινει πολλα λεφτα στις τσεπες τους. Μετα τα δυο High School Musical η δημοτικοτητα του ειναι στα υψη, γι'αυτο και η νεα του ταινια 17 Again ξεπερασε τις προβλεψεις του box office στο ανοιγμα του, που μιλαγαν για 22 εκατομυρια δολαρια, φτανοντας τα 24 και ξεπερνωντας με ανεση το πολιτικο θριλερ του Russell Crowe.

    Εχουμε δει πολλες φορες ξαναγινε-παιδι ιστοριες αλλα εδω υπαρχει ενα εξυπνο τρικ. 
    Η ταινια ξεκιναει με τον Zac Efron 17αρη, με ενα χρυσο μελλον μπροστα του αφου ειναι ασος στο μπασκετ. Οταν ομως η φιλη του του ανακοινωνει οτι ειναι εγκυος, αναγκαζεται να παντρευτει και παραταει τα παντα. 
    20 Χρονια μετα, το ρολο αναλαμβανει ο αγαπημενος μου Matthew Perry ως ενας looser οικογενειαρχης, με δυο παιδια που τον μισουνε, τη δολεια του χαλια και τη γυναικα του ετοιμη να τον χωρισει. Φυσικα ευχεται να ειχε κανει διαφορετικες επιλογες, και οπως συμβαινει σε τετοιες περιπτωσεις, ενας παραξενος τυπος κανει την ευχη του πραγματικοτητα. 
    Αλλα οχι τελειως, κι εδω ειναι το τρικ. Γινεται ξανα 17 αλλα στο τωρα, στο ιδιο σχολειο με τα παιδια του, και οχι πριν 20 χρονια για να μπορεσει ν αλλαξει τη ζωη του. Το μονο που μπορει να κανει ειναι να βοηθησει τα δυο παιδια του να μην κανουν τα ιδια λαθη.

    Ενταξει, ακουγεται σαν ταινια της Meg Ryan αλλα οι κριτικες απο συνηθως αυστηρα σε τετοιου ειδους ταινιες μεσα, μιλουν για αρκετα αστεια κομεντι που θα ικανοποιησει και τους ενηλικες περα απο τα κοριτσια-φανς, αλλα παραδοξως και για καλη ερμηνεια του μολις 21 χρονων Zac. Αυτο που με τρομαξε λιγο ειναι οτι στα φορουμ διαβαζω πως αρεσε πολυ σε γονεις που αναφερουν οτι δινει ηθικα μαθηματα στους νεους. Οταν ακους τετοια...


    Σκηνοθετει ο ανηψιος της Jacquelin Kennedy, Burr Steers. Παιζουν ακομα η Leslie Mann στο ρολο της συζυγου, ο Thomas Lennon ως φιλος του πατερα και οι Michelle Trachtenberg και  Sterling Knight σαν τα δυο παιδια του. 

    Σε μια απο τις τελευταιες ημερες των γυρισματων, ο Efron επαθε οξεια σκωληκοειδητιδα και εγχειριστηκε την ιδια βραδια!
    Ελληνικη πρεμιερα απο τη Village στις 7 Μαιου

    Update: Ολες οι καλες στιγμες και ολα τα γελια ειναι απο τον Thomas Lennon. Δεν ειναι λιγες, γι'αυτο και η ταινια σωζεται. 
    Κατα 'αλλα, οκ ωραιος ο Zac Efron αν και οχι κατι συγκλονιστικο, και ο Matthew Perry στις περισσοτερες δραματικες σκηνες της καριερας του. Μαντευω οτι επιλεχθηκε για το ενηλικο κοινο της κωμωδιας, μιας και ειχαν εξασφαλισμενο το κοινο μεταξυ 15 και 20, ειδικα το γυναικειο.


    Δειτε το trailer.    

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 17 ΞΑΝΑ - 17 AGAIN Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top