F ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ 4 - FAST AND FURIOUS - FilmBoy ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ 4 - FAST AND FURIOUS - FilmBoy
  • Latest News

    ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ 4 - FAST AND FURIOUS

    **********   6/10

    Από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς φαίνεται να είναι το Fast and Furious 4 (που ίσως του ταίριαζε και το 3 μιας και το The Fast And The Furious:Tokyo Drift του 2006 ήταν prequel) που κάνει παγκόσμια σχεδόν πρεμιέρα τη Πέμπτη 2 Απριλίου.  

    Ακόμα και αν δεν έχεις δίπλωμα οδήγησης, κι αν δε βλέπεις ταινίες του Vin Diesel εκ πεποιθήσεως, η αν χρησιμοποιείς τα μέσα μαζικής μεταφοράς για τη δουλειά σου, αποκλείεται να μην συνάντησες κάποια αναφορά για την ταινία, τα προηγούμενα 2 χρόνια. 

    Θέλοντας και μη λοιπόν, μάθαμε για την επιστροφή του πρώτου (πετυχημένου είναι η αλήθεια) cast του 2001 , την τετράδα Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster και Michelle Rodriguez.
    Διαβάσαμε περί ‘διαρροών’ του σεναρίου.  
    Είδανε (όχι εμείς) 30 δευτερόλεπτα trailer στο ημίχρονο του Super Bowl σχεδόν όλοι οι Αμερικανοί (σίγουρα όλοι όσοι έχουν TV).
    Μάθαμε πως θα μπορούσαμε να προσθέσουμε gadget στο site μας διαφημίζοντας τη ταινία και μόλις πριν 10 μέρες παίξαμε το νέο Fast and Furious mobile game!

    Οι ελάχιστες πάντως, κριτικές που υπάρχουν διαθέσιμες (μήπως δεν υπήρξε διαφημιστική προβολή;) κάνουν λόγο για ένα τουλάχιστον ισάξιο φιλμ με το μεγάλο hit του 2001 και φυσικά πολύ καλύτερο από τα 2 ενδιάμεσα, μολονότι σκηνοθετεί και πάλι ο Ταϊβανέζος Justin Lin που έκανε και το 3.  Κρίνοντας από τη σκηνή στο ‘πολύ ουαου’ trailer, το σίγουρο είναι ότι η οδήγηση δε θα είναι ποτέ πια η ίδια μετά τη παρακολούθηση της ταινίας.  Και όταν όλοι μας θα εξηγούμε με εγωισμό στις συνοδούς μας ότι «αυτά δε γίνονται, καλή μου», μέσα μας θα λέμε «Πως το’κανε αυτό, ο π……ς!»  

    Μεταξύ των κυνηγητών και των φοβερών gadgets αυτοκίνητων, υπάρχει και υπόθεση.  Ο φυγάς Vin Diesel επιστρέφει στο Λος Άντζελες και ξανασυναντιέται με τον πράκτορα Paul Walker και ενώνουν τις δεξιότητες τους ενάντια σε έναν κοινό εχθρό. Όμως μπορούν να εμπιστευτούν ξανά ο ένας τον άλλον;

    Ερώτηση: Είναι αλήθεια ότι μετά από τέτοιες ταινίες, οι μπάτσοι βγαίνουν παγανια για κλήσεις;     

    Update:Οντως φοβερη η εναρκτηρια σκηνη, κριμα που η Michelle Rodriguez εχει τοσο μικρο ρολο. Αρκετα καλο αλλα λιγο με κουρασε με τα κυνηγητα. Περιμενα περισσοτερα gadgets στα αυτοκινητα η τουλαχιστον πιο καθαρα πλανα στα μοντελα. Δε με ενθουσιασε αλλα ενταξει, μια χαρα ηταν. 
       

    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ 4 - FAST AND FURIOUS Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top