F SLAUGHTER - (AFTERDARK HORRORFEST 3) - FilmBoy SLAUGHTER - (AFTERDARK HORRORFEST 3) - FilmBoy
  • Latest News

    SLAUGHTER - (AFTERDARK HORRORFEST 3)

    **********   3/10 

    Slaughter σημαινει σφαγη και υποδηλωνει βαναυσοτητα και αιματοκυλισμα. Τιποτα τετοιο δε συμβαινει στη ταινια του ...καμεραμαν-που-θελει-να-γινει-σκηνοθετης Steward Hopewell, της δευτερης ταινιας του Afterdark Horrorfest 3. 

    Η Φαιηθ (Amy Shiels) θελει να ξεφυγει απο τον βιαιο φιλο της και μετακομιζει στη φαρμα μιας νεαρης σεξυ κοπελας τη Λολα (Lucy Holt) οπου ζει μαζι με τον πατερα και τα αδερφια της, διπλα σε ενα σφαγειο γουρουνιων! Η Λολα το παει το γραμμα και φερνει αντρες στο δωματιο της καθε βραδυ, οι οποιοι... 

    Ολοκληρη την πρωτη ωρα δε γινεται τιποτα τρομακτικο και παρακολουθουμε τις κοπελες να βγαινουν και τον πατερα της να σφαζει γουρουνια! Στο τελευταιο μισαωρο θα δειτε τις πιο ανοητες σκηνες... οδοντοτεχνικης. Αφελεστατο σεναριο, ελαχιστες εως καμια σκηνες τρομου, αστεια κυνηγητα με το οπλο να αλλαζει χερια πανευκολα, γενικα ισως η χειροτερη ταινια στα 3 χρονια του Horrofest.  

    Το 'Βασισμενο σε πραγματικα γεγονοτα' ειναι τραβηγμενο απο τα μαλλια καθως ειναι τοσο γενικο που καποιοι το συνδεουν με μια οικογενεια το 1870 που εβαζε την ομορφη κορη τους να φερνει αντρες σπιτι και εκεινοι τους σκοτωναν για να τους ληστεψουν και μετα τους εδιναν τροφη για τα γουρουνια. Η ιστορια του Slaughter ομως αναφερεται σε οικογενειακη κακοποιηση και κακους με ψυχολογικα τραυματα. Δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους εκτος ισως απο τα ...γουρουνια. 

    Μια ψιλοανατροπη στο τελος δε σωνει τιποτα και γενικα βιαζεσαι να τελειωσει. Κακο, κακο, κακο! 

    Δειτε το trailer.  

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: SLAUGHTER - (AFTERDARK HORRORFEST 3) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top