F ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 9/7/2009 - FilmBoy ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 9/7/2009 - FilmBoy
  • Latest News

    ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 9/7/2009


    Θα πρέπει να προσπάθησαν πολύ οι εταιρείες διανομής να καταφέρουν να μην υπάρχει ούτε 1 ενδιαφέρουσα ταινία την εβδομάδα που έρχεται. Σε αντίθεση μάλιστα με μια από τις επόμενες, όπου θα υπάρχουν 4 που δε πρέπει να χάσετε!
    Οι σινεφιλ που αρέσκονται σε Γάλλο-Ιταλικά  δραμο–κοινωνικά φιλμ, ας με συγχωρέσουν αλλά δε θα πάρω αυτή τη φορά. 
     
    Το KostasBlog θα σας προτείνει (με βαριά καρδιά) το Εντιμότατοι Διαρρήκτες (Thick As Thieves/The Code) της Μιμι Λεντερ, μια κλισέ περιπέτεια που μιλάει για έναν βετεράνο ‘art thief’ (Μοργκαν Φριμαν) τον οποίο σχεδόν θαυμάζει το  NYPD γιατί δεν έχει καταφέρει να τον πιάσει, και έναν στιλάτο Λατίνο ικανότατο κλέφτη (Αντονιο Μπαντερας), οι οποίοι συνεργάζονται για ένα σχεδόν αδύνατο κόλπο. Τα πράγματα γίνονται πολύπλοκα όταν εμφανίζεται η σέξι δικηγόρος (Ραντα Μιτσελ) και προστατευόμενη του πρώτου, και που φυσικά κουτουπώνει ο δεύτερος. Όχι πολύ κακή περιπετειουλα, με ανατροπές αλλά και τον 50αρη Αντονιο σε ...καλλιτεχνικό γυμνό! ...(μπρρρ)

    Κατά τ’αλλα έχουμε :
    Η Αδελφή Μου Κι Εγώ (My Sister’s Keeper) του Νικ Κασσαβετης, με τους Καμερον Ντιαζ, Αμπιγκειλ Μπρεσλιν και Τζεησον Πατρικ. Αισιόδοξο στο βάθος μεν, ψυχαναγκαστικό δε, ένα δράμα όπου μια μικρούλα μαθαίνει ότι ήταν αποτέλεσμα τεχνητής γονιμοποίησης με σκοπό να είναι συμβατός δότης με την αδελφή της, που πάσχει από λευχαιμία. Αντιδρά ...μηνύοντας τους γονείς τους! 

    Μπρουνο (Bruno), του Λαρι Τσαρλς. Απαγορεύεται να δείτε αυτό το έκτρωμα, ακόμα και από νοσηρή περιέργεια! Ακραίο, γεμάτο σεξιστικές κρυάδες περί ομοφυλοφιλίας, από τον δημιουργό του Borat. Δείτε το μόνο αν σας δώσει έγγραφη συναίνεση η ...αξιοπρέπεια σας! Σε πολλές αίθουσες, δυστυχώς...

    Σπίτι Με Θέα (Home), της Ουρσουλα Μεγιερ. Γαλλο-βελγο-ελβετικο δράμα όπου μια οικογένεια χάνει την ησυχία της από έναν αυτοκινητόδρομο που χτίζεται δίπλα στο σπίτι τους. Σε 2 θερινά.

    Συννεφιές Με Λιακάδα (Giorni E Nuvole), του Σιλβιο Σολντινι. Ιταλικό δράμα, όπου ένα ευκατάστατο ζευγάρι βλέπει τη ζωή του να καταστρέφεται οικονομικά, χάνοντας την επιχείρηση που οι ίδιοι δημιούργησαν αλλά και το σπίτι τους από τα χρέη. Επίκαιρο;   Σε 2 θερινά.

    Προς Το Παρόν, του Αντώνη Καλογιάννη. Η ελληνική παραγωγή της εβδομάδας, και η ιστορία ενός ιδιαίτερου ανθρώπου που ανατρέπει τη ζωή στους κατοίκους ενός νησιού. Σε 1 θερινό στο Θησείο.

    Τέλος, η επανέκδοση Ο Πορτοφολάς (Pickpocket) του Ρομπερ Μπρεσον. Γαλλικό αστυνομικό, με έναν πορτοφολά που μαθητεύει στους καλύτερους αλλά τελικά πιάνεται από τους μπάτσους. (τους Γάλλους φυσικά, όχι τους Έλληνες!!)
    Σε 1 θερινό στα Εξάρχεια. 

    Καλό Σινεμά!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 9/7/2009 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top