F I LOVE YOU, BETH COOPER - FilmBoy I LOVE YOU, BETH COOPER - FilmBoy
  • Latest News

    I LOVE YOU, BETH COOPER



    **********   6/10 
    * Συνεχίζοντας το πείραμα του blogging, όλο και νέες ...αντρικές ιδέες πετάγονται. Απλά ακολουθήστε τα links όπου υπάρχει γυναικείο όνομα κοντά, και θα δείτε τις celebrities από μια άλλη πλευρά. Όχι τίποτα extreme φυσικά...σεβόμαστε τους ηθοποιούς. Ξαναθυμηθείτε, ας πούμε τα ποστ του Transformers και του Πέραν Πάσης Υποψίας, και θα με καταλάβετε.   

    Αν ρίξεις μια ματιά στις ταινίες με τις οποίες έχει ασχοληθεί ο Chris Columbus και μάθεις ότι η επόμενη ταινία του είναι μια νεανική κωμωδία, θα καταλάβεις ακριβώς τι θα δεις.

    Ο δημιουργός των Μόνος Στο Σπίτι 1 και 2, και του Mrs Doubtfire (αλλά και των 2 πρώτων Χαρυ Ποττερ) είναι ο αγαπημένος σκηνοθέτης των ταμείων και ο χειρότερος εφιάλτης των κριτικών. 

    Δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνει κάκιστες κριτικές, αλλά όπως καταλαβαίνετε από τους τίτλους, έχει φέρει πολλά λεφτά, το ‘παλικάρι’.

    Το I Love You Beth Cooper είναι βασισμένο στο βιβλίο του Larry Doyle ο οποιος εγραψε και το σεναριο, και μιλαει για έναν ασχημουλη φυτουλα (Paul Rust, που εχει κι ένα μικρο ρολο στους Ταραντινικους Μπασταρδους) και την εμπνευση του να εξομολογηθει σε ολο το σχολειο, την ημερα της αποφοιτησης, τον ερωτα του για την ωραια του σχολειου (η 20χρονη Hayden Panettiere, κορυφαιο δειγμα της νεας σεξυ γενιας του Χολλυγουντ, με δεκαδες εμφανισεις...σαν κι αυτές).

    Εκτος από ρεζιλι, γινεται και μισητος εχθρος του γκομενου της (Shawn Roberts) ο οποιος τον κυνηγαει σε ολη τη ταινια. 

    Παραδοξως, ολο αυτό αρεσει στη μικρη τσιρλιντερ με το εσωρουχο που γραφει ‘Hello!’ μπροστα, με ροζ γραμματα και τις Grand Auto Theft επιδοσεις στην οδηγηση.     

    Δε λειπει και ο κολλητος (Jack Carpenter) που δινει συμβουλες του στυλ ‘Χουφτωστην!’ και αλλα τετοια.

    Νεανικη σεξοκωμωδιουλα με την νεαρη Hayden να κυκλοφορει στο σετ με μπουστο που σε σκοτωνει, με σορτσακια που σε στραβολαιμιαζει και με μονο μια πετσετα, που τις πεφτει κι αυτη σε μια σκηνη στα αποδυτηρια, σκηνη που περιμεναν πολλοι αφου χαρακτηριζοταν για μηνες ως το πρωτο γυμνο της νεαρης.

    Θα απογοητευτείτε από τη συγκεκριμενη σκηνη, όχι όμως από όλα τα αλλα.

    'Ανεξηγητα οσα γινονται, καμια λογικη στο γιατι ο ωραιος κυνηγαει το φυτο, καμια λογικη εξηγηση γιατι η ωραια βγαινει με το φλωρο, κανενα αστειο πουθενα, μεχρι και ανικανοτητα του Columbus να οδηγησει τους ηθοποιους', είναι μερικα από τα πολλα κραξιματα των κριτικων.

    Μην τα λάβετε και πολύ υπόψη σας όμως, γιατί όπως ειπαμε ηταν καταδικασμενος να τ’ακουσει από τη στιγμη που ασχοληθηκε με τετοιου ειδους φιλμ.

    Εκανε πρεμιερα στην Αμερικη στις 10 Ιουλιου(με μονο 5 εκατομυρια δολαρια εισπραξεις) και στην Ελλαδα το φερνει η Odeon μαλλον το Σεπτεμβριο. Θα μαθω ακριβως ποτε.

    Δειτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: I LOVE YOU, BETH COOPER Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top