F ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ - JENNIFER'S BODY - FilmBoy ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ - JENNIFER'S BODY - FilmBoy
  • Latest News

    ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ - JENNIFER'S BODY


    **********   4/10
    Αν νομίζατε πως θα έφευγα για διακοπές χωρίς να σας δώσω και λίγη δουλειά για το σπίτι, ήσαστε γελασμένοι.

    Εκμεταλλευόμενη την εξωφρενικά μεγάλη απήχηση που είχε το πρόσφατο Transformers 2 (και που ακόμα έχει), η 20th Century Fox είναι έτοιμη να δοκιμάσει τη τύχη της σε μια περίοδο (αρχές Σεπτέμβρη) που δεν ενδείκνυται και τόσο για μεγάλες εισπράξεις, με το θρίλερ Jennifers Body, που θα μπορούσε κάλλιστα να ονομάζεται και Jennifers Lips η και Megans ...everything.

    Με άπειρα σχόλια για τη ταινία εδώ και δυο χρόνια, με φωτογραφίες από το set κάποιων... ‘κασκαντέρ’ paparazzi που δείχνουν την υπερπαραγωγή που λέγεται Megan Fox να βγαίνει από τη λίμνη μόνο με δυο αυτοκολητακια στο στήθος (...γκλουπ!) και τίποτε άλλο, με ερωτηματικά για το αν τελικά θα δούμε τίποτα γυμνό στο final cut, με υπονοούμενα για κάποιες λεσβιακές σκηνές η έστω για ...απλά φιλάκια, αυτό το teen θρίλερ είναι σίγουρα μια παρηγοριά όταν θα τελειώσετε τις διακοπές σας.

    Η Τζενιφερ (Megan Fox) είναι νέα στο σχολείο, ποτέ δε θα νιώσει μοναξιά όμως. Είναι σέξι, κούκλα, πεταχτούλα (το... πάει το γράμμα), με μια λέξη το τέλειο θηλυκό, αλλά έχει ένα ελαττωματάκι. Shes killing boys!

    Μια άλλη πιτσιρικα (η Amanda Seyfried που αναρωτιόμουνα που ήταν κρυμμένη μετά το Mamma Mia) είναι άβγαλτη και ασχημούλα και ντροπαλή και τελικά ...κολλητή της Τζενιφερ, μέχρι που ανακαλύπτει τη διαβολική της φύση.

    Παιζουν ακομη ο Johnny Simmons και ο Adam Brody.

    Σκηνοθετεί η Karym Kusama , η οποία έκανε το Aeon Flux με πρωταγωνίστρια τον δεύτερο καλό λόγο για να απατήσεις τη γυναίκα σου, τη Charlize Theron.

    Το σενάριο ‘βγήκε από το κεφάλι’ (όπως μας λέει το trailer) μιας άλλης γυναίκας, που κέρδισε το Όσκαρ πρόπερσι για το Juno, η Diablo Cody.

    Είναι φανερό ότι οι συντελεστές έκαναν τα πάντα για να εκμεταλλευτούν τη σεξουαλικότητα της Sexiest Woman Alive πιθανοτατα για το 2009, Megan Fox.

    Από το trailer κιόλας τη βλέπουμε να κολυμπάει, να αποπλανεί αγόρια αλλά και κορίτσια, να σαλιώνει τα χείλη της, να ξεκουμπώνει τη μπλούζα της και μέσα σ’ολα αυτά, να ηγείται της ομάδας τσιρλιντερ του σχολείου.

    Στην Αμερική θα τη χαρούν στις 18 Σεπτεμβρίου, αλλά εμείς θα ψάχνουμε σα τρελοί στα torrents μέχρι τις 22 Οκτωβρίου, όταν και θα προβληθεί στη χώρα μας.

    Update: Το φτωχο ανοιγμα που εκανε με 6,8 εκατ. δολαρια προκαλει αντιρησεις για το κατα ποσο μπορει η Megan Fox να ηγηθει μιας ταινιας χωρις αυτη να λεγεται Transformers
    Ισως τωρα να παψει να λεει δημοσια προσβλητικα σχολια για τον σκηνοθετη Michael Bay.


    Δείτε το κοκκινο trailer, αν ειστε πανω απο 18 (και αν δεν ειστε ...πειτε ψεματα) και καλό καλοκαίρι.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ - JENNIFER'S BODY Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top