F ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ - SURROGATES - FilmBoy ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ - SURROGATES - FilmBoy
  • Latest News

    ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ - SURROGATES



    Είναι ανόητο να σκεφτεί κάποιος ότι ένα blog 6 μηνών μπορεί να λείψει στους αναγνώστες του κατά τη διάρκεια της απουσίας του για 10 μέρες περίπου.
    Ένα φιλόδοξο blog όμως, μπορεί να υποσχεθεί (με κίνδυνο να χαρακτηριστεί υπερφίαλο) ότι του χρόνου τέτοια εποχή η απουσία του θα σας είναι δύσκολη.

    Το KostasBlog επέστρεψε από τις ολιγοήμερες διακοπές του (το ελαφρώς πιο σκούρο χρώμα της σελίδας οφείλεται στο μαύρισμα στις παραλίες της Θάσου...) και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε, στη τρίτη μεγάλη ταινία του επόμενου μήνα.

    Το τρίο που σκέφτηκε το φουτουριστικό κόσμο στο Terminator 3 συνεχίζει στο ίδιο στιλ, αν και σε κάτι που θυμίζει περισσότερο το Matrix.
    Ο Jonathan Mostow σκηνοθετεί και οι Michael Ferris και John D.Brancato γράφουν το σενάριο σε μια περιπέτεια πολύ φιλόδοξη και με όχημα τον αγαπημένο Bruce Willis, ο οποίος δεν άργησε να βρει κάτι αντίστοιχο με το Die Hard 4 (αφού δε φαίνεται κάπου κοντά το 5).   

    Σε ένα πολύ μακρινό από μας κόσμο (αλλά πολύ κοντινό στο κόσμο του Gamer ίσως...) οι άνθρωποι δε βγαίνουν πλέον από τα σπίτια τους. Ποτέ. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συνδεθούν με τους ‘Αναπληρωτές’ τους, τελευταίας τεχνολογίας ρομπότ και τελειοτερες εκδοχές του εαυτού τους.
    Κάποιοι άνθρωποι δολοφονούνται όταν καταστρέφονται οι Αναπληρωτές τους, και ένας πράκτορας του FBI (ο Bruce Willis που ίσως θα πρέπει να γίνει επίτιμο μέλος του κανονικού FBI, μετά από τόσους ρόλους...) προσπαθεί μέσω του δικού του να εξιχνιάσει τα πράγματα.
    Όταν και αυτό καταστρέφεται, εκείνος αναγκάζεται να μπει ο ίδιος στο σύστημα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, με κίνδυνο φυσικά τη ζωή του.


    Μαζί του είναι η Radha Mitchell (Thick As Thieves) σαν πράκτορας κι αυτή, η Rosamund Pike ως η γυναίκα του και ο Ving Rhames ως ένας ...Προφήτης (Matrix είπατε;)

    Η ιστορία είναι βασισμένη σε ένα πρόσφατο και ομότιτλο comic book του Robert Venditti.

    Τα γυρίσματα έγιναν όλα στη Βοστόνη και όπως θα δείτε και στο trailer δε τσιγκουνεύτηκαν καθόλου τα χρήματα, καθώς από ένα σημείο και μετά η ταινία είναι εκρήξεις, κυνηγητά και καταστροφές.
    Η Walt Disney πάντως ελπίζει σε μια οικονομική ανάσα (αναμένει γύρω στα 30 εκατομύρια δολάρια άνοιγμα) που τη χρειάζεται απεγνωσμένα καθώς ο χειμώνας προβλέπεται δύσκολος.

    Στην Αμερική θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου ενώ στην Ελλάδα η Audio Visual το έχει προγραμματίσει για τις 5 Νοεμβρίου.

    Δείτε το Trailer.        

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ - SURROGATES Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top