F ΣΕ ΒΛΕΠΩ 6 - SAW 6 - FilmBoy ΣΕ ΒΛΕΠΩ 6 - SAW 6 - FilmBoy
  • Latest News

    ΣΕ ΒΛΕΠΩ 6 - SAW 6


    **********   5/10
    Όταν έχεις να κάνεις με ένα franchise που έχει σαν θέμα του φοβερές και τρομερές παγίδες και το κλειδί της επιτυχίας του είναι το πόσο θα εκπλαγείς από αυτές, και ειδικά όταν αυτό το franchise έχει αισίως φτάσει στην 6η συνέχεια του, η μυστικότητα σε ο,τι έχει σχέση με αυτό είναι αναπόφευκτη.

    Πόσο μάλλον όταν τα Saw έχουν αναρίθμητους οπαδούς και φτάνει και μια ψευτοφημη σε κάποιο ψευτοφορουμ για να δημιουργήσει αμέτρητα ποσταρισματα, με το ανάλογο buzz

    Η Twisted Pictures σε απόλυτη συνεργασία με την Lionsgate συντηρούν αυτή τη μυστικότητα σε βαθμό κρατικού μυστικού.

    -Τα σενάρια μοιράστηκαν στους ηθοποιούς με τον τίτλο Evolution 3 (έτσι λέγεται η μαμά-εταιρεία της Twisted) στη περίπτωση που διαρρεύσουν.

    -Τα γυρίσματα τελείωσαν το Μάιο και το φιλμ ήταν έτοιμο ως τον Ιούλιο, όταν και κλειδώθηκε στα τελευταία υπόγεια της Lionsgate. Ακόμα και όταν χρειάστηκε να διορθωθεί το τελευταίο 5λεπτο στο μοντάζ, οι συντελεστές χρειάστηκαν ειδική άδεια!

    -Μέχρι και σήμερα, 50 μέρες δηλαδή πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, δεν υπάρχει trailer (!) παρά μόνο ένα teaser μικρότερο του ενός λεπτού, και στο οποίο δε καταλαβαίνεις παρά ελάχιστα!

    -Τέλος πριν κάνα μήνα βγήκαν τα πρώτα πόστερ και μόλις χθες 3 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε επίσημα η ΠΡΩΤΗ και μοναδική ως τώρα φωτογραφία από σκηνή του φιλμ! (...ναι, αυτή που κοιτάς είναι).

    Το παιχνίδι το ξέρει καλά η Lionsgate.

    Αν προσέξεις καλά στη φωτο, (και μετά τη πρώτη αντίδραση σου ότι η σκηνή μοιάζει να είναι από τη Σιωπή των Αμνών),θα ορκιστείς ο,τι ο τύπος στο βάθος είναι ο Jigsaw

    Θα μου πείτε, αποκλείεται, ο Jigsaw πέθανε, μέχρι και νεκροψία του είδαμε.
    Το ξέρω, εκεί ήμουνα, αλλά πάλι...

    Η ουσία είναι ότι βαρέθηκα να μετράω άρθρα απόψε στο internet για το αν είναι η όχι, κάτι που σημαίνει buzz, διαφήμιση, αναμονή, δολάρια.

    Όπως καταλάβατε, κανείς δεν έχει δει τη ταινία. 

    Μπορώ όμως να σας πω τι να περιμένετε από το Saw 6 δια στόματος Patrick Melton, ενός από τους σεναριογράφους (Marcus Dunstan ο άλλος) ο οποίος στο Comic On αποκάλυψε ότι επιτέλους υπάρχει ένα τέλος! 

    (Εγώ έμαθα όμως ότι η Lionsgate συμφώνησε ήδη με τον David Hackl - παραγωγού του 2, του 3 και του 4, και σκηνοθέτη του Saw 5 – για το Saw 7 αρχίζοντας μάλιστα γυρίσματα τον Γενάρη.)

    Ακόμα, είπε ότι στο 4 η πλοκή ήταν πολύ μπερδεμένη, στο 5 όχι μπερδεμένη αρκετά, και στο 6 είναι κάπου στη μέση.

    Ο σκηνοθέτης, συνέχισε, ο Kevin Greutent (μονταζιερης σε όλα τα προηγούμενα και πρώτη φορά σκηνοθέτης) ξέρει πολύ καλά από θρίλερ αλλά ξέρει και τι ακριβώς θα χρειαστεί στο μοντάζ, δίνοντας στη ταινία τη ταχύτητα που χρειάζεται.  

    Τέλος, τα flashback του Tobin Bell (Jigsaw) είναι πιο οργανικά και όχι υπό πίεση.
    Στους άλλους ρόλους η Shawnee Smith ως η Αμαντα, η μόνη επιζήσασα αν θυμάστε και η οποία εμφανίζεται από το πρωτο και σε όλα τα sequels, ο συνονόματος Costas Mandylor, η Betsy Russell ως Τζιλ (Saw 3, 4 και 5) και άλλοι.

    Ευχόμενος όλοι αυτοί να έχουν έναν επώδυνο και σπαζοκεφαλιστικο θάνατο (...), θα περιμένω την 23η του Οκτώβρη που θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική.
    Περιμένω όμως πιο σύντομα το trailer που μόλις εμφανιστεί θα το δείτε αμέσως.

    Update: Εμφανιστηκε μολις προχθες κι ας ειναι λιγοτερο απο 1 λεπτο! 
    Κι επειδη τι να μας κανει ενα τοσο μικρο trailer, θα δειτε και μια σκηνη απο τη παγιδα με το καρουσελ, η οποια υπηρχε μονο στο youtube καθως την ειχε αφαιρεσει η παραγωγη, αλλα μολις την επανεφερε. 


    Στην Ελλάδα  η Spentzos Films (και παλι) εκανε την ευχαριστη εκπληξη (και παλι) και ανακοινωσε οτι η ταινια θα προβληθει στις 22 Οκτωβριου, μαζι με ολο σχεδον τον υπολοιπο κοσμο.

    Δειτε το trailer και τη σκηνη απο τη ταινια.
         


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΣΕ ΒΛΕΠΩ 6 - SAW 6 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top