F SORORITY ROW - FilmBoy SORORITY ROW - FilmBoy
  • Latest News

    SORORITY ROW

    **********   4/10
    Τη Summit Entertainment θα τη βρούμε μπροστά μας σύντομα, καθώς είναι η εταιρεία διανομής του αναπάντεχου χιτ Twilight και της πολυαναμενομενης συνέχειας του The Twilight Saga: New Moon που έρχεται σύντομα στο KostasBlog (μαζί με κάτι extra.)
    Μέχρι τότε είπε να μας προσφέρει άφθονο γελ... συγνώμη, τρόμο ήθελα να πω, με το remake ενός μέτριου θρίλερ του ’83 με τίτλο Sorority Row.  

    Ο δημιουργός εκείνου του άγνωστου φιλμ ήταν ο Mark Rosman ο οποίος είναι τώρα στη παραγωγή, και βοήθησε τον Josh Stolberg (ο υπεύθυνος για το Good Luck Chuck) και τον Pete Goldfinger στο σενάριο...(ποιος είσαι, ο Wes Craven?) 

    Τον ελληνικό τίτλο ακόμα δεν τον ξέρω αλλά μια πρόταση είναι να ονομαστεί ‘Ξέρω Τι Έκανες Πέρσι Στη Τελευταία Ήμερα Του Σχολείου’, μιας και οι ομοιότητες με το αντίστοιχο cult thriller είναι πολλές. 

    Η ταινία αρχίζει με το αποχαιρετιστήριο πάρτι του σχολείου, απ’αυτα που δε συμβαίνουν ποτέ.
    Μπανιέρες, τζακούζια, φοιτήτριες-μοντέλα με μαγιό, φοιτήτριες-μοντέλα χωρίς μαγιό. 
    Ο,τι κάναμε όλοι μας στο σχολείο...
    Μια παρέα κοριτσιών σκέφτεται να κάνει μια φάρσα στο γκόμενο (Matt OLeary από το Die Hard 4) μιας από αυτές, γιατί την απάτησε: Παριστάνει τη νεκρή, με τον τύπο να τα παίζει.  

    Η φάρσα καταλήγει σε καταστροφή όταν ο μεγαλύτερος ηλίθιος στην ιστορία του κινηματογράφου γκόμενος της ‘νεκρής’ αποφασίζει να την αποτελειώσει με ένα γρύλο! (σταυρός ειναι αλλα μη δινεται σημασια).
    Τα καλά κορίτσια (Brianna Evigan και Rumer Willis) θέλουν να ειδοποιήσουν τις αρχές ενώ η ξανθιά bitch (Leah Pipes) θέλει να ξεφορτωθούν το πτώμα και ...το γρύλο του σε ένα πηγάδι και να κάνουν σαν να μην έγινε ποτέ.
    Η παρέα συμπληρώνεται από τη Jamie Chung και τη Margo Harshman.

    Μετά από την απαραίτητη διαμάχη μεταξύ τους περί ηθικής υποχρέωσης να καλέσουν την αστυνομία ή νεανικής ανάγκης να κάνουν τη πάπια, αποφασίζουν το δεύτερο.
    8 Μήνες μετά στο πάρτι αποφοίτησης παίρνουν όλες το ίδιο mms στο κινητό τους, ένα γρύλο, και αρχίζει το μακελειό.  

    Η ταινία παίζει λίγο με το ποιος μπορεί να είναι ο δολοφόνος, αφού μόνο αυτές ξέρουν τι έγινε.
    Μια από τις ίδιες, μήπως η αδερφή της νεκρής (Carolina DAmore) που μόλις γύρισε στη πόλη ή η ίδια η νεκρή που ποτέ δε χώνεψε ότι την πέταξαν σε ένα πηγάδι;
    Κάποιοι άσχετοι σκοτώνονται επίσης για να ανέβει ο αριθμός.
    Όλα αυτά συμβαίνουν στο σπίτι της αδελφότητας Θητα-Πι που ανήκουν τα κορίτσια, το οποίο, πολύ βολικά για το σκηνοθέτη Steward Hendler, είναι υπό ανακαίνιση, προσφέροντας έτσι κλασικά πλάνα σε έρημα δωμάτια και οικοδομές. 

    Μοιάζουν καρμπόν τα θρίλερ στο σχολείο και όπως κάθε teen-thriller που σέβεται τον εαυτό του και εδώ θα δείτε κοπέλες να δολοφονούνται φορώντας τα απολύτως απαραίτητα.

    Οι κριτικές είναι κακές από αυτούς που περιμένουν να δουν κάτι καινούργιο στο είδος και ελαφρώς καλές στα τρομο-sites που ξέρουν να εκτιμούν ένα τσεκούρι που σκοτωνει από 15 μέτρα τη δασκάλα.

    Update: Ο,τι αξιζει ειναι η Briana Evigan!
    Θυμηθειτε αυτο το κοριτσι σε λιγα χρονια...και δε μιλαω ερμηνευτικα.

    Κατα τα αλλα, η ταινια ειναι οτι περιμενα.
    Αστειο σεναριο, βαρετες σκηνες, καθολου τρομος, ωραια σωματα, μαλακισμενα εφηβα αμερικανακια, κλισε, προβλεψιμοτητα.
    Το σωζει λιγο η ανατροπη στο τελος, αλλα παλι...λιγα πραγματα.

    Δειτε την για την κοπελια.


    Οι Αμερικάνοι δεν το τίμησαν πάντως καθώς έκανε στο τριήμερο της πρεμιέρας της (11 Σεπτεμβρίου) μόλις 5 εκατ. δολάρια και συνολικά 8 μέχρι τώρα.
    Στην Ελλάδα θα τη δούμε απο την Odeon, δε ξέρω πόσο σύντομα όμως. 

    Μέχρι να μάθω, δείτε το trailer
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: SORORITY ROW Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top