F THIS IS IT - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ MICHAEL JACKSON - FilmBoy THIS IS IT - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ MICHAEL JACKSON - FilmBoy
  • Latest News

    THIS IS IT - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ MICHAEL JACKSON


    Για τα εκατομμύρια των φανς που αγόρασαν εισιτήρια για τη σειρά συναυλιών της μεγάλης επιστροφής του Michael Jackson, τον περασμένο Ιούνιο και λίγο πριν πεθάνει, το This Is It δεν είναι το ίδιο.

    Είναι όμως ο,τι καλύτερο μπορούσαν να κάνουν οι διαφημιστές και παραγωγοί για να σώσουν κάποια από τα χρήματα τους και να δώσουν στους τεθλιμμένους οπαδούς μια ιδέα από το τι θα έβλεπαν.  

    Η Sony και η οικογένεια Jackson έκαναν το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα.
    Σπάνια πλάνα από τις πρόβες και πίσω από τις κάμερες περιστατικά όλα σε High Definition εικόνα, προσεγμένος ψηφιακός ήχος και ενότητες με 3D εφε που ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστούν στη συναυλία.  

    Η απελπισία των διοργανωτών είναι τόσο μεγάλη (όχι άδικα, καθώς τα ποσά που χάθηκαν είναι μεγάλα) που πρόσφατα επιστρατεύτηκαν ακόμα και δηλώσεις για νέες κινήσεις (!!) ακόμα και ένα νέο τραγούδι.
    Ο χορογράφος Travis Payne δήλωσε προχθές ότι ένα νέο χορευτικό ‘νούμερο’ (μια ιδεα του παιρνουμε απο το trailer) συνοδευόμενο απο νέο τραγούδι ισως(;), δούλευε στις πρόβες ο αείμνηστος, και ότι φυσικά θα υπάρχει στη ταινία. 

    Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Kenny Ortega, ο ίδιος που ανέλαβε και την κάλυψη της κηδείας του, αλλά και ο ίδιος που είχε κάνει και τα High School Musical.  


    Σε ταυτόχρονη πρεμιέρα σε ολόκληρο το κόσμο, με τη προπωληση να εχει αρχισει απο τα τελη του Σεπτεμβη, και αυστηρά για δυο ΜΟΝΟ εβδομάδες (υπάρχει και η τηλεοπτική αγορά που πρέπει να εκμεταλλευτούν, καθώς ήδη ακούγονται μεγάλα ποσά), στις 28 Οκτωβρίου από την Audio Visual Enterprises. 

    Χωρίς να θέλω να ξεφεύγω από το χαρακτήρα αυτού του blog, θα ήθελα να σας πω ότι αν και τον θεωρούσα freak (και μάλλον ήταν αλλά με την αθώα και αγνή έννοια του όρου), και αν και Countr-ας,  μεγάλωσα με κάποια τραγούδια του (όπως το Dirty Diana) και τον θεωρώ συγκρίσιμο μέγεθος με τον μεγάλο Elvis Presley.

    Οι μεγάλοι star είναι εκκεντρικοί, διαφορετικοί και παράξενοι. ...Κάποιοι ίσως το παρακάνουν. 

    Δείτε το trailer.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: THIS IS IT - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ MICHAEL JACKSON Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top