F ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΖΙ - SERIOUS MOONLIGHT - FilmBoy ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΖΙ - SERIOUS MOONLIGHT - FilmBoy
  • Latest News

    ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΖΙ - SERIOUS MOONLIGHT

    Είναι αδύνατο να μιλήσεις για το Serious Moonlight χωρίς να αναφέρεις τη τραγική δολοφονία της Adrienne Shelly πριν 3 χρόνια από έναν παράνομο μετανάστη που τη στραγγάλισε όταν τον έπιασε να κλέβει από τη τσάντα της! 

    Η σεναριογράφος και σκηνοθέτιδα του ασήμαντου μεν, ελπιδοφόρου δε, Waitress που προβλήθηκε λίγο μετά το θάνατο της, είχε έτοιμο το σενάριο της επόμενης ταινίας της το οποίο ανέλαβε να σκηνοθετήσει μια μέτρια ηθοποιός, η Cheryl Hines. 

    Σύμφωνα με τις κακές κριτικές (28% στο Rottentomatoes), αυτό δεν έγινε για καλό, ενώ εκφράζονται και αμφιβολίες κατά πόσο η μακαρίτισσα είχε ολοκληρώσει το σενάριο. 

    Η ιστορία αφορά μια δυναμική δικηγόρο (μια γερασμένη Meg Ryan) και την απελπισμένη προσπάθεια της να επανασυνδεθεί με τον άντρα της (Timothy Hutton) όταν αυτός της ανακοινώνει ότι τη χωρίζει για μια νεαρή (Kristen Bell). 

    Πως το κάνει αυτό;
    Δένοντας τον χειροπόδαρα με αυτοκόλλητη ταινία στη τουαλέτα, μέχρι να ‘...ξαναβρούν την αγάπη που έχασαν. 


    Δεν υπολόγιζε όμως τους εργάτες που δούλευαν στο κήπο(τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι και ο δολοφόνος της Adrienne Shelly ήταν μεταξύ των εργατών που ανακαίνιζαν το σπίτι της!), οι οποίοι βρίσκουν τα σκυλιά δεμένα και αλωνίζουν στο σπίτι αδειάζοντας το (με αρχηγό τους τον Justin Long), αφήνοντας το ζευγάρι με άφθονο χρόνο να συζητά και να θυμάται τα παλιά (‘θυμάσαι πόσο όμορφη ήσουν στο γάμο μας;’). 

    Όταν φτάνει και η ερωμένη στο σπίτι και, φυσικά, δένεται μαζί τους, έχουμε ένα ερωτικό τρίο με ατάκες, πικαρίσματα και πολύ κουβέντα. 

    Photo Gallery




    Όπως καταλάβατε μιλάμε για κωμωδία με τραβηγμένο στόρι, αλλά που θα μπορούσε να πιάσει. 

    Προφανώς η Cheryl Hines αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη της στενής της φίλης σκηνοθετώντας η ίδια και για πρώτη φορά, ίσως όμως να τη τιμούσε περισσότερο αφήνοντας το στην ησυχία του. 

    Επιλέγοντας από πολλές κριτικές – γιουχαΐσματα...
    Serious Moonlight is a hopeless, cynical movie about psychotic people who trick one another into staying together so they can have babies. It is lazy, joyless, and uncomfortable. It is the anti-Waitress, and it feels anti-Shelly, too. 

    Σε πολύ μικρή διανομή στην Αμερική έκανε πρεμιέρα στις 4 Δεκέμβρη από τη Magnolia Pictures και στην Ελλάδα μαθαίνω ότι το αγόρασε η Σπεντζος Φιλμς.
    Μένει να ανακοινώσει αν και πότε θα προβληθεί στους κινηματογράφους, ή αν προορίζεται για τα DVD-άδικα.


    Update: Τελικα θα το δουμε στις 17 Ιουνιου 2010. 

    Δείτε 8 φωτογραφιες απο τη ταινια στη Photo Gallery επανω και οπως παντα, δειτε το trailer. 

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΖΙ - SERIOUS MOONLIGHT Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top