F ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ - FROM PARIS WITH LOVE - FilmBoy ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ - FROM PARIS WITH LOVE - FilmBoy
  • Latest News

    ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ - FROM PARIS WITH LOVE

    **********   4/10
    Ας υποθέσουμε ότι ετοιμάζεσαι να μπεις στη κινηματογραφική αίθουσα για να δεις μια ταινία με τίτλο From Paris With Love - δικαιολογημένα βάση του τίτλου θα έχεις την αίσθηση ότι πρόκειται για αισθηματική κομεντί. 

    Ρίχνεις μια ματιά στο poster όμως και βλέπεις την καθαρμό-φατσα ενός ξυρισμένου Travolta να σε σημαδεύει με ένα μπαζούκα!
    Action movie!’ φωνάζει μια φωνή μέσα σου. 


    Μήπως το πρόβλημα δεν το έχω εγώ και η ταινία πάσχει από κρίση ταυτότητας; 

    Πάντως έχει ενδιαφέρον να σας πω ότι υπήρχε μια ταινία του 1955 με τίτλο To Paris With Love η οποία αποτέλεσε την έμπνευση στον δημιουργό του James Bond, Ian Flemming να γράψει το κατασκοπικό βιβλίο From Russia With Love, που το 1963 έγινε ταινία με τον ίδιο τίτλο. 

    Ένας μαλθακός μπάτσος (Jonathan Rhys Meyers που μετά το Match Point του 2005 τον έχασα) που αποφεύγει τη βία και έχει όνειρα να γίνει ντετέκτιβ του FBI, είναι αποσπασμένος στην Αμερικανική Πρεσβεία στο Παρίσι, όπου λίγα πράγματα συμβαίνουν. 

    Τα πάντα αλλάζουν όταν έρχεται ως συνεργάτης του για μια αποστολή ένας τρελαμένος πράκτορας του FBI (John Travolta) που ο τρόπος που αντιμετωπίζει όλα του τα προβλήματα περιλαμβάνει και μια έκρηξη. 

    Εντάξει, το έχουμε χιλιοματαδει το έργο, αλλά μη ξεχνάτε ότι αυτό είναι ‘...Από το δημιουργό του Taken!’, Pierre Morel. 

    Η ατάκα αυτή, όσο κι αν χρησιμοποιείται για εντελώς εμπορική χρήση μιας και το Taken έσπασε κυριολεκτικά ταμεία χωρίς να το περιμένει κανείς, σημαίνει ότι περιμένουμε ιλιγγιώδεις ρυθμούς και δράση που σε αφήνει ξερό. 

    Επίσης, διαβάζω ότι η ενέργεια που έχει ο John Travolta δίνει ένα ακόμη συν στο φιλμ, το οποίο θα ήταν καλύτερο  αν έμενε στις εκρήξεις και δεν επιχειρούσε στη μέση να μας αποκαλύψει ένα περίπλοκο σχέδιο συνομωσίας που προκαλεί απορίες.  

    Γενικά έχει μεν περισσότερες κακές κριτικές, αλλά μάλλον οριακά. 

    Άνοιξε στην Αμερική στις 5 Φλεβάρη, στο τριήμερο έκανε μόλις 8 εκατομμύρια δολάρια κι εγώ θα ανησυχούσα αν ήμουν στη θέση της Lionsgate, αφού η παραγωγή φέρεται να στοίχισε 52!

    Δε ξέρω αν συμφωνείτε αλλά νομίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι χειρότερο από το προηγούμενο action του John (The Taking of Pelham 123). 

    Στην Ελλάδα θα έρθει (ο John Travolta είναι ηθοποιός που συμπαθούν οι έλληνες διανομείς) στις 24 Ιουνιου απο τη Spentzos Films. και μόλις μάθω νεότερα θα επανέλθω. 

    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ - FROM PARIS WITH LOVE Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top