F TRAILER: GET HIM TO THE GREEK, LAST AIRBENDER, ANIMAL KINGDOM - FilmBoy TRAILER: GET HIM TO THE GREEK, LAST AIRBENDER, ANIMAL KINGDOM - FilmBoy
  • Latest News

    TRAILER: GET HIM TO THE GREEK, LAST AIRBENDER, ANIMAL KINGDOM

    Part II

    Στο 2ο μερος των trailer εχουμε ένα νέο ακατάλληλο trailer από τη κωμωδία Get Him to The Greek, άλλο ένα trailer από το επικό The Last Airbender του M.Night Shyamalan και το εξαιρετικό πρωτο trailer του Animal Kingdom, ένα Αυστραλέζικο ψυχολογικό θρίλερ με πολύ καλές κριτικές.
     

    Τελος, δειτε το πρωτο επίσημο trailer της γαλλικής αλά Indiana Jones περιπέτειας του Luc Besson με τίτλο Les Aventures Extraordinaires d’Adele Blanc-Sec, που δε θα βρείτε εύκολα.   



     
    Η μόδα με τα Ακατάλληλα trailer συνεχίζεται και το KostasBlog έχει τις διαφωνίες του.
    Το να βάζουμε μια ταμπέλα Red Band trailer και να ζητάμε απλά μια χρονολογία για να το δείξουμε σε όλο τον κόσμο είναι τουλάχιστον υποκρισία.
    Όχι ότι είναι και πραγματικά ακατάλληλα, πέρα από κάποιες σέξι σκηνές και κανένα μπινελίκι.
    Αυτά συμβαίνουν στο νέο trailer του Get Him To The Greek που επαναλαμβάνω, δεν έχει να κάνει με κανέναν Έλληνα, αλλά το Greek Theater του L.A.





    Δεν πέρασε πολύς καιρός από το πρωτο trailer της νέας ταινίας του M.Night Shyamalan με τίτλο The Last Airbender και η Paramount μόλις έβγαλε και δεύτερο, το οποίο είναι ακριβώς ίδιο με κάποιες νέες σκηνές.
    Άλλο ένα κόμικ που γίνεται ταινία και θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.





    Εξαιρετικά κοσμητικά συνοδεύουν το Animal Kingdom, ένα ψυχολογικό δραματικό θρίλερ από την Αυστραλία που ενθουσίασε όσους το είδαν στο φεστιβάλ του Sundance.
    Το πρωτο trailer που έβγαλε η Sony Pictures είναι πολύ έντονο και τελειώνει με το ‘I’m Out of Love’ των Air Supply.
    Πιστέψτε με, δεν το έχετε ξανακούσει ...έτσι.





    Το KostasBlog είναι από τα λίγα blogs-sites που πήρε χαμπάρι το πρωτο trailer του γαλλικού Les Aventures Extraordinaires d’Adele Blanc-Sec, του Luc Besson, που βγήκε το περασμένο Σάββατο.
    Πρόκειται για μια πλούσια παραγωγή στιλ Indiana Jones με γυναίκα πρωταγωνίστρια (Louise Bourgoin) και γυρισμένο στη Γαλλία.
    Δείτε το.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TRAILER: GET HIM TO THE GREEK, LAST AIRBENDER, ANIMAL KINGDOM Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top