F ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΤΖΑΚΟΥΖΙ - HOT TUB TIME MACHINE - FilmBoy ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΤΖΑΚΟΥΖΙ - HOT TUB TIME MACHINE - FilmBoy
  • Latest News

    ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΤΖΑΚΟΥΖΙ - HOT TUB TIME MACHINE

    Βλέποντας τα trailer του Hot Tub Time Machine έχω μεγάλες απαιτήσεις από τη ταινία. 

    Ως περήφανο μέλος της γενιάς που παρακολουθούσε τον John Cusack στις σεξοκωμωδιες της δεκαετίας του ’80 (βλ. Better off Dead, αν είσαι πάνω από 30) αλλά και της προσπάθειας για αναβίωση μέρους της κουλτούρας εκείνης της δεκαετίας αργότερα με το High Fidelity, ελπίζω να δω μια έξυπνη κωμωδία που θα ζωντανέψει μνήμες. 

    Τα μαντάτα που έρχονται από τις κριτικές είναι ενθαρρυντικά, με ένα αξιοπρεπέστατο 62% στο Rt και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση της Odeon για την ελληνική διανομή. 

    Ο Steve Pink έκανε τα πάντα στη καριέρα του (ηθοποιός, παραγωγός, σενάριο, σκηνοθεσία), είναι αυτός που έγραψε το σενάριο του High Fidelity και τώρα σκηνοθετεί το Hot Tub Time Machine, μια κωμωδία όπου 3 κατακαημένοι φίλοι και ο ανιψιός ενός από αυτούς μπαίνουν σε μια πισίνα-τζακουζι που ...

    ...τους ταξιδεύει στο παρελθόν και θα τους δοθεί η ευκαιρία να διορθώσουν τα λάθη τους. 

    Ο προσφάτως χωρισμένος Ανταμ (John Cusack) θα προσπαθήσει να τα ξαναφτιάξει με την super-hot κοπελιά (Lyndsy Fonseca) που παράτησε βλακωδώς, ο δυστυχής Νικ (Craig Robinson) ξαναβρίσκει την αγάπη του για τη μουσική, κάτι που άφησε όταν παντρεύτηκε, ο Λου (Rob Corddry) είναι ...μαλάκας και τότε και τώρα, και ο αντικοινωνικός ανιψιός του Ανταμ, Τζεηκομπ (Clark Duke) ...απλά πετάγεται που και που, μιας και το 1986 δεν είχε ακόμη γεννηθεί. 

    Έχω την υποψία ότι η παρουσία του τελευταίου είναι μια άσχετη προσπάθεια να κόψουμε εισιτήρια και από νεαρές ηλικίες, καθώς και δεν ταιριάζει αλλά και δεν έχει ουσιαστικό ρόλο στο φιλμ. 

    Χιούμορ του ’80 εν έτη 2010;
    Δε ξέρω αν έχει τύχη γενικά αλλά θα πρέπει να το συνηθίσετε, αφού ακολουθεί το remake του Karate Kid σε λίγο καιρό, σε μια εποχή που το Hollywood ψάχνει το νέο Hangover. 


    Εγώ πάντως...i’m in! 

    Πρεμιέρα στην Αμερική έκανε στις 26 Μαρτίου με άνοιγμα 14 εκατομμύρια και μέχρι σήμερα έχει 43. 

    Στην Ελλάδα από την Odeon στις 27 Μαιου. ελπίζω σύντομα. 

    Δείτε το red band trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΤΖΑΚΟΥΖΙ - HOT TUB TIME MACHINE Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top