F KILL THEORY (AFTERDARK HORRORFEST 4) - FilmBoy KILL THEORY (AFTERDARK HORRORFEST 4) - FilmBoy
  • Latest News

    KILL THEORY (AFTERDARK HORRORFEST 4)

    **********   6/10
    Βαθιά μέσα μας...όλοι ήμαστε δολοφόνοι! 

    Πολλές ταινίες τρόμου θέλουν να ασχοληθούν με τους δαιδαλώδης διαδρόμους της ανθρώπινης ψυχολογίας αλλά κάποιες φορές το απλό είναι το καλύτερο. 

    Πάρε 8 ανθρώπους, απομόνωσε τους σε ένα σπίτι και ανακοίνωσε τους ότι μέχρι να ξημερώσει θα πρέπει να έχει μείνει μόνο ένας ζωντανός, ειδάλλως όλοι θα πεθάνουν. 

    Η παγίδα στήνεται από έναν πρόσφατα αποφυλακισθέντα ψυχακια και πρώην ορειβάτη, ο οποίος εξέτισε 3 χρόνια επειδή αναγκάστηκε να κόψει το σκοινί που κρατούσε αυτόν και άλλους 3 συνορειβατες του, με αποτέλεσμα να ζήσει μόνο εκείνος, και του οποίου το πρόσωπο δε βλέπουμε σχεδόν ποτέ, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. 

    Είναι απίστευτο το πόσο λίγος χρόνος θα χρειαστεί για να στραφούν ο ένας εναντίον του άλλου, κι ας είναι κολλητοί φίλοι, ζευγάρια ή κρυφοκαψουρηδες. 

    Αυτό είναι και το μόνο που με ενόχλησε στο φιλμ, η ευκολία που ξαφνικά όλοι είναι ικανοί να αρπάξουν ένα πιστόλι ή ένα μαχαίρι και να σκοτώσουν το καλύτερο τους φίλο ή και τη γκόμενα τους επειδή κάποιος τους απείλησε, αν και ...



    ...έχουν πολύ χρόνο να σκεφτούν ένα πραγματικά καλό σχέδιο διαφυγής. 

    Αντί για αυτό, πανικοβάλλονται στο πι και φι, και χωρίς να συμβεί απολύτως τίποτε. 

    Φυσικά, θα εκπλαγείτε από το γυναικείο δαιμόνιο που δε μασάει ούτε από φίλες, ούτε από φίλους, ούτε από γκόμενους!    

    Είναι ένα καλό θριλερακι αν και η αίσθηση που σου αφήνει είναι ότι κάτι του λείπει, και δε μιλάω για το σενάριο του Kelly C. Palmer το οποίο έχει κάποιες έξυπνες ανατροπές και ένα τέλος στο οποίο φαίνεται ότι ο άνθρωπος πρόσεξε ιδιαίτερα τις λεπτομέρειες. 

    Το cast είναι νεαροί πρωτάρηδες αλλά κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. 

    Οι γυναίκες είναι οι Ryanne Duzish (η πρωτάρα αλλά και η πιο σέξι), Agnes Bruckner (από το Blood and Chocolate), Steffi Wickens (φαντάζομαι το πρώτο γυμνό της καριέρας της) και Taryn Manning (η πιο έμπειρη). 

    Τα αγόρια είναι ο Teddy Dunn, ο Daniel Franzese (στον οποίον πέφτει και το βάρος της ερμηνείας, καθώς είναι αυτός που σπάει και πανικοβάλλεται συνεχώς), ο Patrick Flueger και ο Theo Rossi. 

    Γενικά είναι μια καλούτσικη ταινία τρόμου, βλέπεται ευχάριστα αλλά ξεχνιέται αμέσως. 

    Εσείς, πόσο σίγουροι είστε για τους φίλους σας;  

    H Lionsgate θα έβγαζε τη ταινία στις αίθουσες στις αρχές του 2009 αλλά την ανέβαλε συνεχώς, μέχρι να μπει τελικά στο Horrorfest. 

    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: KILL THEORY (AFTERDARK HORRORFEST 4) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top