F ΤΟ FILMBOY ΖΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - FilmBoy ΤΟ FILMBOY ΖΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - FilmBoy
  • Latest News

    ΤΟ FILMBOY ΖΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

    Δε φαντάζεστε την αφοσίωση και τη προσπάθεια που έχω κάνει για αυτό το blog. 

    Κάτι που ξεκίνησε ως απλή καταγραφή ταινιών, έχει εξελιχθεί σε ένα όμορφο (ελπίζω) movie blog με εκρηκτικά ανοδική τάση κάθε μήνα, ξεπερνώντας πλέον τις 20.000 επισκέψεις ανα μήνα (~45.000 page views) αλλά το σπουδαιότερο, πιστούς αναγνώστες.  

    Δείγμα της πρόθεσης μου να κάνω το KostasBlog (πλέον FilmBoy) ακόμα πιο ολοκληρωμένο, είναι να ζητήσω συνεργάτες. 

    Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάνε το σινεμά και μπορούν να συνεισφέρουν σε στήλες, κριτικές, άρθρα και νέα σε σταθερή βάση, ή να μπορούν να ξεκινήσουν θέματα προς συζήτηση. 


    Δε με ενδιαφέρει η ποσότητα τόσο, όσο η αφοσίωση και μια σχετική ικανότητα γραφής. 

    Τώρα, σε ότι αφορά το τι θα κερδίσετε εσείς. 

    Για αρχή, θα έχετε την ικανοποίηση ότι σας διαβάζουν εκατοντάδες άνθρωποι καθημερινά και θα είστε μέρος αυτής της παρέας των movie fans. 

    Άμεσα, μπορώ ακόμα να σας προμηθεύω με προσκλήσεις σε διαφημιστικές προβολές, οι οποίες πλέον μου έρχονται σε εβδομαδιαία βάση. 

    Προς το παρόν είναι μια unpaid συνεργασία, αλλά ελπίζω σύντομα να μπορώ να αποζημιώνω τους συνεργάτες μου, και οικονομικά. 

    Τι λέτε;
    Γνωρίζετε όσοι παρακολουθείτε το blog ότι κάποιοι ήδη έχουν γίνει μέλη της ομάδας μας (η οποια πλέον αριθμεί 7 ατομα!) και αυτό είναι υπέροχο. 


    Στείλτε μου στη διεύθυνση info@filmboy.gr κάποια στοιχεία για σας και του τι θα θέλατε να γράφετε και θα επικοινωνήσω για να τα συζητήσουμε. 

    Ευχαριστώ.
    Κωνσταντίνος Χατζηπαπάς
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΤΟ FILMBOY ΖΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top