F TRAILER: IRON SKY, SPLICE, BIUTIFUL, LOVE RANCH - FilmBoy TRAILER: IRON SKY, SPLICE, BIUTIFUL, LOVE RANCH - FilmBoy
  • Latest News

    TRAILER: IRON SKY, SPLICE, BIUTIFUL, LOVE RANCH

    Στα trailer της εβδομάδας τη παράσταση έκλεψε χωρίς αμφιβολία (κρίνοντας από τις επισκέψεις σας) το θρίλερ Julia’s Eyes του Guillem Morales σε παραγωγή Guillermo Del Toro. 

    Ακόμα πήρατε μια γεύση από το The Divide, μια θριλεραρα για το τέλος του κόσμου από τον γάλλο δημιουργό του Frontiere(s), Xavier Gens και μόλις χθες είδατε το 1ο trailer της ρομαντικής κομεντί Going The Distance με τη Drew Barrymore και τον Justin Long. 

    Αλλά δεν τελειώσαμε εδώ. 

    Δείτε στη συνέχεια το 1ο teaser trailer της κωμωδίας επ. φαντασίας Iron Sky, ένα 2ο αποκαλυπτικότερο trailer από το φοβερό Splice, το μικρής διάρκειας promo trailer του ισπανικού Biutiful και το 1ο επίσημο trailer του δράματος Love Ranch.  



    Έχετε δει ποτέ trailer που να σας ζητάει λεφτά για να ολοκληρωθεί η ταινία; 

    Αυτό κάνει το Iron Sky, μια κωμωδία επ. φαντασίας από τη Φινλανδία (αλλά στα αγγλικά) όπου Ναζί εφορμούν από τη βάση τους στο φεγγάρι για να πάρουν εκδίκηση! 

    Σωστά ακούσατε, οι Ναζί έχουν φτιάξει εγκαταστάσεις στη Σελήνη και ξεκινούν για τη Γη να κατακτήσουν ο,τι νομίζουν τους ανήκει! 

    Δείτε το trailer παρακάτω και ...send them your money.




    Όσοι από εσάς έχουν ήδη ψηθεί για το Splice, τη νέα ταινία επ. φαντασίας του Vincenzo Natali, δε χρειάζεται να δείτε το νέο trailer. 

    Το λέω αυτό γιατί μας δείχνει όλη τη ταινία σχεδόν, ακόμα και σκηνές από το τέλος! 

    Αν όμως κάνετε το κόπο, ίσως αξίζει γιατί θα δείτε τη Dren, το πλάσμα που δημιουργούν οι δυο επιστήμονες (Adrien Brody και Sarah Polley) σε προχωρημένα στάδια της εξέλιξης της.




    Ένα από τα φιλμ που είχαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον κι έκαναν ντόρο στις φετινές Κάννες είναι το Biutiful του Alejandro Gonzalez Inarritu με πρωταγωνιστή τον Javier Bardem. 

    Αυτή τη φορά ο δημιουργός του 21 Grams και του Babel έγραψε μόνος του το σενάριο με τη βοήθεια του Guillermo Arriaga. 

    Αν και η υποδοχή δεν ήταν πάντα θετική, έχει ακόμα ελπίδες να βραβευτεί με το Χρυσό Φοίνικα και σίγουρα θα πάρει διανομή για την Αμερική. 

    Για ρίξτε μια ματιά στο μικρό promo trailer.




    There is no business like ho-business!
    Οι γνώστες της αγγλικής δε χρειάζονται μετάφραση στην ατάκα του Joe Pesci στη ταινία Love Ranch, μια αληθινή ιστορία ενός ζευγαριού (Helen Mirren και Joe Pesci) που ήταν, λέει, οι πρώτοι που άνοιξαν νόμιμο μπουρδέλο στη Νεβάδα! 


    Η E1 Entertainment κυκλοφόρησε το 1ο trailer της ταινίας και φαίνεται καλό, αν εξαιρέσεις ότι σε παραπλανει το cult style, ειδικά στην αρχή. 

    Η ταινία δεν έχει προβληθεί σε κανένα φεστιβάλ ακόμη.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TRAILER: IRON SKY, SPLICE, BIUTIFUL, LOVE RANCH Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top