F ΠΑΡΑΝΟΜΟ TRAILER ΑΠΟ ΤΟΝ MACHETE ΤΟΥ ROBERT RODRIGUEZ - FilmBoy ΠΑΡΑΝΟΜΟ TRAILER ΑΠΟ ΤΟΝ MACHETE ΤΟΥ ROBERT RODRIGUEZ - FilmBoy
  • Latest News

    ΠΑΡΑΝΟΜΟ TRAILER ΑΠΟ ΤΟΝ MACHETE ΤΟΥ ROBERT RODRIGUEZ

    Το περασμένο μήνα η πολιτεία της Αριζόνα αποφάσισε να δράσει αποφασιστικά στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, κάνοντας ποινικό αδίκημα το να είσαι στη χώρα χωρίς χαρτιά. 

    Μάλιστα, σε λίγο ένα νέο κύμα ρατσιστικού μίσους θα εμφανιστεί, καθώς η αστυνομία θα ελέγξει όλους όσους θεωρεί πιθανούς για μη νόμιμη παραμονή στη χώρα (αυτό που κάνουμε εμείς οι ...πολιτισμένοι στην Ομόνοια κάθε εκλογές). 

    Μήπως όμως η Αριζόνα ‘...just fucked with the wrong Mexican’;  

    Το νέο trailer του Machete έκανε την εμφάνιση του ανήμερα της εθνικής εορτής των Μεξικάνων (Cinco de Mayo) και ο πρωταγωνιστής Danny Trejo έχει ένα προσωπικό μήνυμα για την Αριζόνα στην αρχή του! 

    Πέρα από το πολιτικό του θέματος, σε αυτό το 1ο επίσημο trailer (είχατε δει ένα προηγούμενο εδώ που ήταν από το 2007 και τα credit του Grindhouse) βλέπουμε ένα αστραφτερό cast όπως τον Robert De Niro ως πολιτικάντη φανατικό, τη Michelle Rodriguez φυσικά ως tough chick, τη Jessica Alba να συστρατεύεται για το σκοπό, τη Lindsay Lohan να σημαδεύει χωρίς να μιλάει, και τον Steven Seagal να συμπληρώνει. 

    Όσο το βλέπω τόσο θυμάμαι γιατί μου αρέσει ο Robert Rodriguez!  



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΠΑΡΑΝΟΜΟ TRAILER ΑΠΟ ΤΟΝ MACHETE ΤΟΥ ROBERT RODRIGUEZ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top