F TRAILER: PIRANHA 3D, THE HOLE IN 3D, BURIED, KYOFU - FilmBoy TRAILER: PIRANHA 3D, THE HOLE IN 3D, BURIED, KYOFU - FilmBoy
  • Latest News

    TRAILER: PIRANHA 3D, THE HOLE IN 3D, BURIED, KYOFU

    Τις προηγούμενες ημέρες βγήκαν άλλα 3 νέα trailer από το remake Piranha 3D, το θρίλερ φαντασίας The Hole in 3D και το θρίλερ Buried. 

    Για να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη, συνδυάσαμε αυτά τα 3 trailer σε ένα ξεχωριστό ποστ μαζί με μια έκπληξη που δε θα βρείτε αλλού. 

    Η έκπληξη δεν είναι άλλη από το νέο μεταφυσικό Γιαπωνέζικο θρίλερ Kyofu που θα προβληθεί εκεί τον Ιούλιο και για το οποίο σας προειδοποιώ ότι είναι πολύ creepy. 

    Δείτε στη συνέχεια τα trailer και το σχολιασμό μας. 



    Το remake της ταινίας του 1978 Piranha 3D είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε. 

    Ένα κοπάδι κακομούτσουνα ψαράκια τρομοκρατούν ανθρώπους με μπικίνι, και όλα αυτά τα βλέπουμε σε 3D. 

    Ένα καλό είναι το cast (Richard Dreyfuss, Christopher Lloyd, Jerry O’Connell, Eli Roth, Ving Rhames και Elizabeth Shue) που αν μη τι άλλο δεν μπορείς να απαξιώσεις και τελείως. 

    Θα βγει τέλη Αυγούστου στην Αμερική και μόλις κυκλοφόρησε το ολοκληρωμένο trailer, λίγες μέρες μετά το μικρό teaser.




    Το The Hole in 3D είναι η νέα ταινία του Joe Dante (Gremlins) και είναι ένα θρίλερ φαντασίας όπου δυο αδέρφια βρίσκουν μια τρυπά στο υπόγειο που οδηγεί σε σκοτεινά και ανίερα μέρη. 

    Κάτι σαν την Άλικη, κάτι σαν τον Πέρσι, να σας πω την αλήθεια δεν έχω κατασταλάξει. 

    Με τίποτα όμως δε μπορεί να χαρακτηριστεί σαν horror movie, όπως θέλει το ίδιο να πιστεύει.




    Κατασκότεινο, μίνιμαλ, παραπλανητικό, απλοϊκό, κλειστοφοβικό (μόνο αν ξέρεις περί τίνος πρόκειται), ιντριγκαδορικο, αυτά είναι τα πρώτα επίθετα που μου έρχονται αβίαστα, βλέποντας το teaser trailer από το θρίλερ Buried, με τον Ryan Reynolds θαμμένο ζωντανό σε ένα φέρετρο!

    Θυμάστε την Uma Thurman στο Kill Bill Vol. 2 που επί 5 λεπτά προσπαθούσε να σπάσει το φέρετρο με τα χέρια της, όντας θαμμένη κι αυτή ζωντανή;

    Ε, εδώ αυτό είναι ολόκληρη η ταινία!





    Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το φιλμ ακόμη και το trailer δεν έχει υπότιτλους, αλλά στο κόσμο του τρόμου δεν χρειάζονται κιόλας. 

    Το Kyofu είναι η 6η ταινία της σειράς J-Horror Theater (από την οποία ίσως θυμάστε το Reincarnation από το Afterdark Horrorfest 1), σε σκηνοθεσία Hiroshi Takahashi και είναι creepy as hell! 

    Έχω πειστεί εδώ και καιρό ότι η Ασιατες φτιάχνουν τα καλύτερα θρίλερ, και η όποια σύγκριση με του Hollywood μου προκαλεί γέλιο.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TRAILER: PIRANHA 3D, THE HOLE IN 3D, BURIED, KYOFU Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top