F THE CHRONICLES OF NARNIA 3 : ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ TRAILER - FilmBoy THE CHRONICLES OF NARNIA 3 : ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ TRAILER - FilmBoy
  • Latest News

    THE CHRONICLES OF NARNIA 3 : ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ TRAILER

    Είναι για να σκας!
    Να είναι Σάββατο, να πηγαίνεις για ένα μπάνιο, να έχει Μουντιάλ και να έρχεσαι να βλέπεις του κόσμου τα καινούργια trailer! 


    Το 1ο επίσημο trailer του The Chronicles of Narnia 3: The Voyage of the Dawn Treader εμφανίστηκε χθες στις προβολές του Toy Story 3 (και μια μέρα νωρίτερα σε ένα Βραζιλιάνικο fan site) και με μια πρώτη μάτια φαίνεται ...μέτριο. 

    Ίσως γιατί το franchise απέκτησε καινούργιο στούντιο, αφού η Disney που είχε στην ιδιοκτησία της τα 2 πρώτα αποφάσισε να το παρατήσει, έτσι ανέλαβε η 20th Century Fox. 

    Αυτή τη φορά τα 4 αδέρφια κάνουν ένα ταξίδι σε ένα πλοίο ονόματι Dawn Treader που τους πάει σε κάθε είδους μαγικά μέρη. 

    Βέβαια, το χαρτί του 3D θα παίξει γερά, αλλά και η ημερομηνία θα βοηθήσει καθώς λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα είναι μια πολύ καλή εποχή για να βγάλεις τέτοιες ταινίες. 

    Η απορία που είχα το Μάρτιο ισχύει.
    Πώς θα μπορέσουν οι Έλληνες αιθουσάρχες να κρατήσουν τόσες πολλές ταινίες 3D στις αίθουσες για ικανοποιητικό χρονικό διάστημα; 


    Θυμίζω: Τα animation Megamind και Tangled στις 5 και 12 Νοεμβριου, ο Harry Potter στις 19/11, η Ναρνια στις 10 Δεκέμβρη, το Tron Legacy στις 17/12 και τα Ταξίδια του Γκιουλιβερ στις 22/12!  

    Δείτε στη συνέχεια το trailer και πείτε αν συμφωνείτε μαζί μου.
    Έτσι κι έτσι, ε;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: THE CHRONICLES OF NARNIA 3 : ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ TRAILER Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top