F ΣΗΚΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ - GET HIM TO THE GREEK - FilmBoy ΣΗΚΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ - GET HIM TO THE GREEK - FilmBoy
  • Latest News

    ΣΗΚΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ - GET HIM TO THE GREEK

    Ένας βρομιάρης, εκκεντρικός και ελευθέρων ηθών Βρετανός τραγουδιστής, ο Aldous Snow, είναι ο χαρακτήρας που επινοήθηκε σαν κομπάρσος στο Forgetting Sarah Marshall του 2008 και έκλεψε τη παράσταση σε μια ούτως ή άλλως καλή κωμωδία. 

    Ο πνευματικός πατέρας του, σκηνοθέτης Nicholas Stoller τον επαναφέρει στο Get Him To The Greek με τον ίδιο φυσικά ηθοποιό (Russell Brand) και ίσως εκεί είναι και το κλειδί της επιτυχίας. 

    Σωστά καταλαβαίνετε, πρόκειται για ένα reunion του Forgetting Sarah Marshall με τους τότε πρωταγωνιστές να έχουν εδώ απλά cameo εμφανίσεις (Kristen Bell) και τους μικρούς του ρόλους να παίρνουν πρωταγωνιστικό εδώ (Jonah Hill και Russell Brand). 

    Η ταινία ξεκινά με το κακό παιδί της Βρετανικής ποπ να χωρίζει από τη μεγάλη και αληθινή του αγάπη, τη Jackie Q (η γλυκούλα Rose Byrne σε ...απίστευτη αμφίεση) και τη καριέρα του να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. 

    Το τελευταίο του single ‘African Child’ (δείτε το στο τέλος) απορρίφθηκε παγκοσμίως, ο πατέρας του έγραψε βιβλίο με ...



    ...το πόσο εγωιστή γιο έχει(!) και ο ίδιος πνίγει το καημό του μεταξύ ναρκωτικών, ποτών και σεξ...πολύ σεξ. 

    Η μόνη ελπίδα να αναστήσει τη καριέρα του είναι να εμφανιστεί στην επετειακη συναυλία στο Greek Theatre of Los Angeles, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. 

    Την ...mission impossible αναλαμβάνει ένας υπάλληλος της δισκογραφικής εταιρείας του (Jonah Hill) που τυγχάνει να είναι και μεγάλος φαν του τραγουδιστή (όπως και στο μικρό ρολακι το 2008, αν και με διαφορετικό όνομα). 

    Ο...μπουλης φαν θα βάλει τη δική του ζωή στην αναμονή, διακινδυνεύοντας μέχρι και τη σχέση με τη κοπέλα του, Δάφνη (Elisabeth Moss) προκείμενου να συνοδέψει το τραγουδιστή από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες, εν μέσω πάρτι, ναρκωτικών και σεξ (...το είπα ξανά, ε;). 

    Αντίθετα με αυτό που εγώ τουλάχιστον περίμενα, το Get Him To The Greek έχει πολύ καλές κριτικές στο σύνολο τους (73% στο RT!) και κοινό σχόλιο όλων είναι:
    Δεν υπάρχει ταινία χωρίς τον Russell Brand. 


    Ο Βρετανός έγινε γνωστός ως ραδιοφωνικός παραγωγός και τηλεοπτικός comedian σατιρίζοντας το Big Brother στο BBC το 2004 και από το 2007 το γύρισε στην ηθοποιία. 

    Στην Αμερική βγήκε στις 4 του Ιούνη και έκανε 17,5 εκατομμύρια δολάρια (αν και η Universal περίμενε 22 μεσ’στο νερό) και μέχρι σήμερα έχει μαζέψει 54. 

    Εκεί, στις αρχές του μήνα είχε κυκλοφορήσει κι ένα video με τα 5 πρώτα λεπτά της ταινίας που μπορείτε να το δείτε παρακάτω. 

    Στην Ελλάδα από τη UIP στις 8 Ιουλίου.Δείτε το trailer και τα πρώτα 5 λεπτά από τη ταινία.   




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΣΗΚΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ - GET HIM TO THE GREEK Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top