F THE SOCIAL NETWORK: TRAILER ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟY FACEBOOK - FilmBoy THE SOCIAL NETWORK: TRAILER ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟY FACEBOOK - FilmBoy
  • Latest News

    THE SOCIAL NETWORK: TRAILER ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟY FACEBOOK

    Είχα ακούσει παλαιότερα ότι θα γυριστεί μια ταινία για το facebook και ήμουν περίεργος ποιος θα πήγαινε να δει ένα φιλμ που αναφέρεται σε ένα site – γιατί αυτό είναι, όχι κάτι παραπάνω. 

    Η Columbia άρχισε να προωθεί τη ταινία βγάζοντας το poster τη περασμένη εβδομάδα (που είδατε εδώ) και κυκλοφορώντας το 1ο teaser trailer. 

    Τελικά, το The Social Network δεν είναι για το facebook ακριβώς αλλά για τους τύπους που το φτιάξανε (Mark Zuckerberg, Eduardo Saverin, Dustin Moskovitz και Chris Hughes) και είναι βασισμένο στο βιβλίο του Ben Mezrich με τίτλο ‘The Accidental Billionaires: The Founding of Facebook, a Tale of Sex, Money, Genious and Betrayal’. 

    Το teaser που βγήκε χθες (μην ενθουσιάζεστε και πολύ) δεν δείχνει απολύτως καμιά σκηνή και μοιάζει με αυτά τα fan made trailer που κυκλοφορούν, αν και ομολογώ ότι το κείμενο που ακούγεται – ατάκες από τη ταινία – πετυχαίνουν το σκοπό τους. 

    Μέχρι την 1η Οκτωβρίου που βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες θα δούμε περισσότερα, σίγουρα. 

    Το καλό είναι ότι σκηνοθετεί ο μεγάλος David Fincher, ενώ το κακό είναι ότι μαζί με τον Jesse Eisenberg παίζει και ο Justin Timberlake. 


    Δείτε το 1ο teaser trailer του The Social Network στη συνέχεια.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: THE SOCIAL NETWORK: TRAILER ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟY FACEBOOK Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top