F YOU WILL MEET A TALL DARK STRANGER : ΠΡΩΤΟ TRAILER - FilmBoy YOU WILL MEET A TALL DARK STRANGER : ΠΡΩΤΟ TRAILER - FilmBoy
  • Latest News

    YOU WILL MEET A TALL DARK STRANGER : ΠΡΩΤΟ TRAILER

    Το ετήσιο ραντεβού του Woody Allen με το σινεφίλ κοινό – αφού κάνει μια ταινία κάθε χρόνο – είναι το You Will Meet a Tall Dark Stranger που, όπως καταλαβαίνετε από το τίτλο, είναι μια ρομαντική κομεντί στο στιλ, φυσικά των ταινιών του Woody. 

    Το 44ο φιλμ ενός από τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες είναι εξίσου αμερικάνικης και Ισπανικής παραγωγής, με ένα πολύ ενδιαφέρον cast που περιλαμβάνει τη Naomi Watts, τον Josh Brolin, τη Freida Pinto (τη κοπέλα από το Slumdog Millionaire), τον Antony Hopkins και τον Antonio Banderas. 

    Το φιλμ έπαιξε στις φετινές Κάννες και δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα χωρίς όμως να ακουστεί και κάτι κακό, ‘...μια απλή καλούτσικη ταινία και όχι κάτι φοβερό’. 

    Εντάξει, ούτως ή άλλως τελευταία ο Woody Allen περνάει μια περίοδο μέτριων ταινιών (Whatever Works) για την οποία όμως είχα μόνο θετικά να πω. 

    Το You Will Meet a Tall Dark Stranger θα προβληθεί πρώτα στην Ισπανία τον Αύγουστο και μετά στην Αμερική στις 22 Σεπτεμβρίου, και ίσως γι’αυτο το 1ο επίσημο trailer που κυκλοφόρησε έχει Ισπανικούς υποτίτλους. 

    Σε αναμονή της αμερικάνικης διανομής trailer, δείτε το 1ο επίσημο στη συνέχεια, από το οποία δεν καταλαβαίνεις και πολλά από το στόρι. 


    Αν καταλάβαινες, δε θα ήταν ταινία του Woody Allen, σωστα;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: YOU WILL MEET A TALL DARK STRANGER : ΠΡΩΤΟ TRAILER Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top