F ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ - COUPLES RETREAT - FilmBoy ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ - COUPLES RETREAT - FilmBoy
  • Latest News

    ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ - COUPLES RETREAT


    **********   6/10
    Ας πούμε, είσαι σκηνοθέτης η παραγωγός και θες να πείσεις ηθοποιούς να παίξουν στη ταινία σου. 

    Συνήθως κάνουν φύλλο και φτερό το σενάριο, ρωτάνε για τους άλλους συντελεστές και τέλος συζητάνε για την αμοιβή τους.

    Ο διάλογος των παραγωγών με τους ηθοποιούς για το Couples Retreat θα πρέπει να ήταν κάπως έτσι:
    -‘Σκεφτόμαστε να κάνουμε μια ταινία στη Ταϊτή, με ...
    -‘Ταϊτή; Μέσα. Που υπογράφω; 

    Το κακό είναι ότι η ταινία του (ηθοποιού που αποφάσισε να γίνει σκηνοθέτης) Peter Billingsley μπορεί να προκαλέσει αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, που είναι το γέλιο, αν την δείτε συντροφιά με τη γυναίκα σας. 

    Εκτός αν την έχετε ήδη πάει σε ένα τόσο παραδεισένιο μέρος, όπως η τοποθεσία που έγιναν τα γυρίσματα στη Γαλλική Πολυνησία.

    Αν όχι, δείτε τη μόνος σας, καλύτερα.      

    Πρέπει να παραδεχτώ ότι ο Vince Vaughn έχει ένα ενδιαφέρον όταν παίζει κωμωδία, κι ας μην είναι από τους αγαπημένους του KostasBlog

    Από κοντά και ο Jon Favreau (I Love you, Man), ένας τύπος που δε σου μένει στο μυαλό, αλλά έχει πάντα τις καλύτερες στιγμές σε κωμωδίες που τον έχουμε συναντήσει.  

    Οι δυο τους, μαζί με τη σεναριογράφο του What Happens In Vegas, Dana Fox (για να αποδώσει τη γυναικεία πλευρά ίσως) έγραψαν μια κωμωδία για 4 ζευγάρια που πηγαίνουν σε ένα εξωτικό σπα όπου δεν είναι όλα τόσο ...ξεκούραστα όσο φαίνονται.

    Το ένα ζευγάρι προσπαθεί να σώσει το γάμο του, το άλλο σκέφτεται ότι όλο αυτό είναι άλλη μια ευκαιρία να απατήσουν ο ένας τον άλλον, το τρίτο απλά βαριέται και το τέταρτο ...εντάξει, το τέταρτο δεν είναι ακριβώς ζευγάρι. 

    Στους ρόλους των αντρών ο Jason Bateman (που θα τον δω και στο Extract που περιμένω πως και πως) και ο ευτραφής Faizon Love συμπληρώνουν τη τετράδα ενώ έχουμε και 4 ωραίες γυναίκες.

    Η Σουηδικής καταγωγής Malin Akerman (η επαρχιωτοπούλα στο The Proposal, που ...φοράει τα απολύτως απαραίτητα όταν βγαίνει έξω), η Kristen Bell (η Σάρα στο Forgetting Sarah Marshall, που έχει σωματάρα), η Kristin Davis (η ξενέρωτη του Sex and the City που ...όσα sex tapes και να βγάλει, πάλι ξενέρωτη θα είναι) και η Kali Hawk 

    Όπως γίνεται τελευταία, οι κριτικές είναι χάλια και έτσι η ταινία ήταν 1η στα εισιτήρια το προηγούμενο τριήμερο, με 38 εκατομύρια δολάρια ως και χτες.

    Αν σας αρέσουν οι ταινίες με αστειάκια του στιλ ‘ωχ, χουφτώνουν τη γυναίκα μου’ και ταινίες όπου μια ατάκα στο εστιατόριο όπως ‘θα διαμαρτυρηθώ στη διεύθυνση, γιατί έχουν τόσο χοτ σερβιτόρες’ είναι ικανή για να του κάτσει η γκόμενα, τότε θα το δείτε.

    Εγώ θα το δω γιατί έχει ωραία ...εφέ. 

    Στην Ελλάδα από την UIP στις 5 Νοεμβρίου.

    Ως τότε δείτε το trailer.  
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ - COUPLES RETREAT Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top