F ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ Η MGM, BATMAN 3 ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ - FilmBoy ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ Η MGM, BATMAN 3 ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ - FilmBoy
  • Latest News

    ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ Η MGM, BATMAN 3 ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ



    Στο σφυρί η MGM. Βρισκόμενη μπροστά σε ένα τεράστιο χρέος (3,7 δις. δολάρια!) η Metro Goldwynn Mayer ανακοίνωσε ότι θα βγάλει σε δημοπρασία κάποια studio, καθώς και τα δικαιώματα από πάνω από 4.οοο τίτλους, εκ των οποίων είναι ο Τζεημς Μποντ και ο Ρομποκοπ.   
     



    Το Silent Hill 2 ξεκινάει γυρίσματα μέσα στο 2010.
    Το θρίλερ του Cristophe Gans, που έκανε 97 εκ. δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως το 2006, είναι έτοιμο να αποκτήσει sequel.                               

     



    Ο George Strait ετοιμάζει το sequel του Pure Country.
    Ο μεγάλος Country τραγουδοποιός ήδη γυρίζει τη συνέχεια της ταινίας του 1992, με σκηνοθέτη τον Chris Cain. Πρόκειται για μια ιστορία 3 αγγέλων και μιας country νεαρής τραγουδίστριας.                     



     


    Ετοιμάζεται remake του Εξορκιστή. Γράφει το σενάριο ο William Peter Blatty και θα σκηνοθετήσει ο William Friedkin, δηλαδή οι ίδιοι συντελεστές του πρωτότυπου του 1973.                                

     


    Η Leona Lewis στο soundrack του Avatar. Η Atlantic Records ανακοίνωσε ότι στο επίσημο OST της νέας ταινίας του Cameron, τη μουσική θα γράψει ο James Horner και το τραγούδι του τίτλου με τίτλο ‘I See You’ θα το ερμηνεύσει η βραβευμένη με Grammy Leona Lewis


     

    Οι Πειρατές Της Καραϊβικής 4 βρήκαν σκηνοθέτη. Αυτός είναι ο Rob Marshall, ο σκηνοθέτης του επερχόμενου musical Nine, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε.

    Ξεκινάει το Batman 3; Πολλές φήμες έχουν ακουστεί (μέχρι και ότι ο Eddie Murphy θα παίξει τον κακό!!) αλλά ως τώρα όλα διαψεύδονται. Ο τελευταίος ψίθυρος είναι ότι η Warner Bros θα ανακοινώσει αρχές του χρόνου ότι το project ξεκινάει.  

    Ποιος άλλος έχει σειρά για το ρόλο της Black Cat;
    Μετά τη Rachel McAdams και τη διάψευση της, σειρά είχαν άλλες δυο γυναίκες που λέγεται ότι συζητούν για το ρόλο της σέξι κακιάς στο Spiderman 4 του Sam Raimi, η Julia Stiles και η Anne Hathaway.

    Νέα καθυστέρηση για το The Wolfman. Αφού άλλαξε σκηνοθέτη, έγιναν ξανά πολλά από τα γυρίσματα, μέχρι και αλλαγές στη σχεδίαση των εφέ, τώρα εμφανίζεται να προσέλαβε νέους τεχνικούς για να γίνει εκ νέου το μοντάζ.
    Ήταν να βγει το Φεβρουάριο αλλά τώρα, ποιος ξέρει.

    Εκτός Όσκαρ ο Michael Moore. Η Ακαδημία ανακοίνωσε τα 15 ντοκιμαντέρ από τα οποία θα επιλεγούν τα καλύτερα για υποψήφια στα Όσκαρ. Απουσιάζουν το Capitalism, A Love Story καθώς και το Anvil! The Story of Anvil.

    Το remake του The Orphanage ψάχνει σκηνοθέτη. O Larry Fessenden είχε αναλάβει την αμερικάνικη έκδοση του πολύ καλού ισπανικού θρίλερ αλλά μόλις αποσύρθηκε, πηγαίνοντας λίγο πιο πίσω τη ταινία.

    Το Underworld 4 πιο κοντά. Αν και δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια ταινία χωρίς την Kate Beckinsale, επιβεβαιώθηκε ότι ο John Hlavin ξεκινάει να γράψει το σενάριο της 4ης συνέχειας.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ Η MGM, BATMAN 3 ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top