F KRISTEN STEWART - ROBERT PATTINSON : ΠΟΣΟ STARS ΕΙΝΑΙ; - FilmBoy KRISTEN STEWART - ROBERT PATTINSON : ΠΟΣΟ STARS ΕΙΝΑΙ; - FilmBoy
  • Latest News

    KRISTEN STEWART - ROBERT PATTINSON : ΠΟΣΟ STARS ΕΙΝΑΙ;

    Βλέποντας όλα αυτά τα χρήματα που βγάζουν οι σειρές του  Twilight, αναρωτιόμουνα πόσα από αυτά οφείλονται στον Robert Pattinson και πόσα στη Kristen Stewart. 

    Το Μάρτιο, και με μια εβδομάδα διαφορά, κάνουν πρεμιέρα στην Αμερική δυο ταινίες όπου στη καθεμία πρωταγωνιστούν οι δυο πιο δημοφιλής stars του franchise. 

    Πριν από αυτές, η Kristen είδε το Adventureland να μαζεύει 16 εκ. δολάρια ενώ ο Robert στο Little Ashes μόλις 500 χιλ., αλλά όλα αυτά πίσω στο 2008 και πριν γνωρίσουν την τρομερή επιτυχία (και αναγνωρισιμοτητα) ειδικά μετά το δεύτερο Twilight. 

    Φέτος οι δυο ‘σταρς’ επιστρέφουν με solo προσπάθειες να οδηγήσουν τις ταινίες τους στα ταμεία, ο μεν Robert με το Remember Me στις 12 Μαρτίου και η δε Kristen με το The Runaways στις 19. 

    Υπάρχει βέβαια και το The Yellow Handkerchief της δεύτερης αλλά είναι σε μικρότερη διανομή και δεν είναι συγκρίσιμο. 

    Για να ήμαστε σωστοί θα πρέπει να πούμε ότι το Remember Me έχει το αβαντάζ της ίδιας εταιρείας, της Summit Entertainment, με αποτέλεσμα να ‘κουβαλάει’ στις προβολές του το πρώτο trailer του Twilight: Eclipse (ναι, είναι σωστός ο φίλος που το έγραψε στα σχόλια). 

    Από την άλλη, το The Runaways έχει κάποιες μέτριες κριτικές από το Sundance αλλά και μια πολυσυζητημένη λεσβιακή σκηνή μεταξύ της Kristen Stewart και της Dakota Fanning. 

    Πιστεύω ότι το Remember Me θα πάει καλύτερα, αν και αμφιβάλω αν και τα δυο θα κάνουν τα τρελά λεφτά, το θέμα όμως είναι άλλο. 

    Αν υποθέσουμε ότι πάνε μέτρια στα ταμεία, μήπως τελικά πρέπει να αναθεωρήσουμε το πόσο superstars είναι ο R. Pattinson και η K. Stewart; 

    Αν δε μπορούν να κουβαλήσουν μια ταινία στα ταμεία, τότε πιο το νόημα; 

    Εσείς ποιος από του δυο πιστεύετε ότι θα πάει καλύτερα;

    Αρχικη Ιδεα: Cinematical
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: KRISTEN STEWART - ROBERT PATTINSON : ΠΟΣΟ STARS ΕΙΝΑΙ; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top