F ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ - REMEMBER ME - FilmBoy ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ - REMEMBER ME - FilmBoy
  • Latest News

    ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ - REMEMBER ME

    Οι αρμοδιότητες ενός executive producer σε μια ταινία εξαντλούνται συνήθως στο να επιλέγει το σκηνοθέτη, το σεναριογράφο και τους κύριους πρωταγωνιστές – όλο το πακέτο δηλαδή – και τίποτε άλλο. 

    Βλέποντας προσεχτικά τα credits του Remember Me και παρατηρώντας ότι ο Robert Pattinson εκτός από κύριος πρωταγωνιστής αναφέρεται και ως τέτοιος, γίνεται φανερό ότι ο Rob (μπορώ να σε λέω Rob, ε;) ήθελε να κάνει μια ταινία με έντονο το προσωπικό του στοιχείο για να εκμεταλλευτεί τη δημοτικότητα του, ελέω Twilight. 

    Γι’αυτό και επέλεξε την Emilie de Ravin ως συμπρωταγωνίστρια του, και αν δείτε ιδιαίτερο πάθος στις ερωτικές τους σκηνές, είναι γιατί ήταν ζευγάρι και στη ζωή (ακούω χιλιάδες εφηβικές καρδιές να ραγίζουν, ή μου φάνηκε;). 

    Η Αυστραλεζα κουκλαρα που έπαιξε στο Public Enemies αλλά εγώ συνεχίζω να τη θυμάμαι πολύ καθαρά στο υπέροχο The Hills Have Eyes το 2006 (το είδες, Τρο;), ζήτησε διαζύγιο από το σύζυγο της Josh Janowicz, όταν συνδέθηκε με τον Robert Pattinson (καλά, αφού δε θες...), αλλά μαθαίνω ότι ...
    ...το πήρε πίσω όταν ο τελευταίος τη βαρέθηκε μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα!  

    Αρνούμαι να πιστέψω ότι για να ....σεις στο Hollywood πρέπει να στήσεις ολόκληρη ταινία! 

    Πέρα από τη πλάκα όμως, είναι ευκαιρία για το δημοφιλή ηθοποιό να αποδείξει αυτό για το οποίο αναρωτήθηκε το KostasBlog σε προηγούμενο ποστ, αν δηλαδή μπορεί να τραβήξει μια ταινία στα ταμεία, μόνο με το όνομα του.

    Η υπόθεση εξελίσσεται το καλοκαίρι του 2001 στη Νέα Υόρκη και είναι μια ιστορία για τη δύναμη της αγάπης και της οικογένειας αλλά και τη σημασία του να ζεις με πάθος τη κάθε σου μέρα. 

    Ο Robert Pattinson υποδύεται τον Tyler, έναν επαναστάτη νεαρό που ένα τραγικό συμβάν τον καταρράκωσε και διέλυσε τις σχέσεις του με τον πατέρα του (Pierce Brosnan). 

    Ο νεαρός θεωρεί ότι κανείς δεν τον καταλαβαίνει μέχρι που γνωρίζει την Ally (Emilie de Ravin) σε ένα αναπάντεχο γύρισμα της τύχης. 

    Ο έρωτας είναι το τελευταίο που περνάει από το μυαλό του, αλλά με τον καιρό γιατρεύει τις πληγές του αρχίζει να ερωτεύεται την Ally. 

    Η ευτυχία και το νόημα της ζωής γίνονται ξεκάθαρα στα μάτια του νεαρού μέχρι να απειληθούν από κρυμμένα μυστικά και δύσκολες καταστάσεις. 

    Σκηνοθετεί ο Allen Coulter, με βιογραφικό γεμάτο από τηλεοπτικές σειρές, και μαζί με τον Will Fetters στο σενάριο κάνουν τη παρθενική τους εμφάνιση στο κινηματογράφο. 

    Δημοσιογραφική προβολή δεν έχει γίνει, και η ταινία αποτελεί μυστήριο για τους πάντες, μέχρι τις 11 Μαρτίου όπου θα κάνει πρεμιέρα, κατά την οποία η Summit Entertainment έχει υποσχεθεί και κάποιο teaser trailer από το πολυαναμενομενο Twilight: Eclipse, το οποίο θα δείτε αμέσως εδώ.  

    Στις ελληνικές αίθουσες από την Odeon στις 11 Μαρτίου φυσικά. 

    Δείτε το trailer.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ - REMEMBER ME Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top