F ΗΡΩΑΣ ΚΑΤΑ ...ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ - DEFENDOR - FilmBoy ΗΡΩΑΣ ΚΑΤΑ ...ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ - DEFENDOR - FilmBoy
  • Latest News

    ΗΡΩΑΣ ΚΑΤΑ ...ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ - DEFENDOR

    Δε νομίζω ότι θα φανταζόταν ο Woody Harrelson καλύτερη χρονιά για τον ίδιο και τη καριέρα του από αυτή που πέρασε, εκτός κι αν δεν αρκείται στην υποψηφιότητα Oscar για το The Messenger, την εμπορική επιτυχία Zombieland, ή ακόμα και την αναγνώριση του ως η πιο αξιόλογη αναφορά στη σαχλαμάρα 2012 ως Τσάρλι Φροστ. 

    Έχει το μοναδικό προνόμιο να μην περνά απαρατήρητος, είτε πρόκειται για υπερπαραγωγή που έχεις χιλιάδες άλλα πράγματα να ασχοληθείς και να προσέξεις (βλ. 2012), είτε παίζει ένα μικρό ρόλο σε μια μικρής εμβέλειας κωμωδία (βλ. Management). 

    Από την άλλη, έχουμε τη ξαφνική μόδα του Hollywood για τους ψευτο-σουπερηρωες, και ήταν θέμα χρόνου η ...κομικ-φάτσα του Woody να πρωταγωνιστήσει σε κάτι ανάλογο. 

    Υποδύεται έναν εργάτη οδικών έργων με τη πιο άχαρη δουλειά (είναι αυτός που κρατάει τη ταμπέλα ΑΡΓΑ όταν γίνονται έργα στο δρόμο!) που το βράδυ φοράει μια μαύρη στολή που έχει το γράμμα D στο στήθος από μονωτική ταινία, και οπλισμένος μόνο με ...




    ...κουράγιο θέλει να σώσει το κόσμο από τους κακούς. 

    Πιο συγκεκριμένα, θέλει να σώσει μια μικρή πόρνη (Kat Dennings από το The Answer Man) από τον διεφθαρμένο μπάτσο – νταβατζή της (Elias Koteas) με ...ένα μπουκαλάκι σφίγγες και άλλα τέτοια σούπερ-όπλα. 

    Στην μόνη που αναγκάζεται να αποκαλύψει τη ταυτότητα του είναι στη ψυχολόγο (Sandra Oh) που τον υποχρεώνει το κράτος να επισκέπτεται. 

    Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Καναδού ηθοποιού Peter Stebbings που όσο και να ψάξετε πάω στοίχημα πως δεν θα τον έχετε δει πουθενά. 

    Μακάρι αυτή η Καναδέζικη κωμωδία να συνεχίσει το καλό σερί του Woody Harrelson καθώς οι κριτικές δεν είναι άσχημες, αν και το trailer μου φάνηκε κακό. 

    Όσο κι αν ακούγεται λίγο περίεργο, ο Woody Harrelson και ο Elias Koteas έπαιξαν ξανά μαζί μόνο πριν 12 χρόνια στο σχεδόν τέλειο The Thin Red Line του Terence Mallick, και πουθενά αλλού. 

    Παραδόξως η ταινία έμεινε στα αζήτητα και τελικά κάποια Darious Films την έβγαλε στην Αμερική στις 19 Φεβρουαρίου σε 4 μόνο αίθουσες και για δυο εβδομάδες, πριν κυκλοφορήσει σε DVD σε λίγες μέρες. 

    Για Ελλάδα...ούτε λόγος. 

    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΗΡΩΑΣ ΚΑΤΑ ...ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ - DEFENDOR Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top