F AMBER HEARD & ODETTE YUSTMAN ΜΑΖΙ ΣΕ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΜΠΙΚΙΝΙ! - FilmBoy AMBER HEARD & ODETTE YUSTMAN ΜΑΖΙ ΣΕ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΜΠΙΚΙΝΙ! - FilmBoy
  • Latest News

    AMBER HEARD & ODETTE YUSTMAN ΜΑΖΙ ΣΕ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΜΠΙΚΙΝΙ!


    Όχι, πείτε την αλήθεια...θα χάνατε ποτέ μια τέτοια ταινία; 

    Το Studio Canals αυτή την εποχή κάνει τα γυρίσματα του remake And Soon the Darkness σε τοποθεσίες στην Αργεντινή και κάποιος από το συνεργείο έστειλε στο δίκτυο δυο φωτογραφίες των δυο πρωταγωνιστριών σε στιγμές ...ξεκούρασης. 

    Τρέχα γύρευε θα μου πείτε τώρα, και δίκιο θα είχατε ...γιατί δε ξέρετε ότι οι δυο κοπέλες είναι η Amber Heard και η Odette Yustman και μάλιστα με μπικίνι! 

    Αν και θεωρώ περιττό την επεξήγηση, η Amber Heard είναι η ξανθιά που έδωσε ρεσιτάλ γυμνών σκηνών στο The Informers και οφθαλμολουτρου στο The Stepfather και θεωρείται μια από τις πιο όμορφες νέες σταρλετ του Hollywood, τίτλος που επικροτώ. 

    Την Odette Yustman τη πρόσεξα στο The Unborn και είμαι προσωπικός φαν της, αν και μελαχρινή. 

    Η ταινία είναι ένα remake του 1970 όπου δυο Αμερικανίδες βρίσκονται σε ταξίδι αναψυχής σε μια ξένη χώρα (στη Γαλλία τότε, στην Αργεντινή στο remake). 

    Η μια εξαφανίζεται και η άλλη έχει λίγες ώρες να τη βρει σώα, πριν νυχτώσει και ζωντανέψουν οι χειρότεροι εφιάλτες τους.     

    Δείτε στη συνέχεια τις δυο φωτογραφίες.
    Εσείς ποια θα ...κλέβατε;







    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: AMBER HEARD & ODETTE YUSTMAN ΜΑΖΙ ΣΕ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΜΠΙΚΙΝΙ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top