F ΤΡΙΧΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ - FURRY VENGEANCE - FilmBoy ΤΡΙΧΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ - FURRY VENGEANCE - FilmBoy
  • Latest News

    ΤΡΙΧΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ - FURRY VENGEANCE

    Ελάχιστες φορές συναντάς μεγάλης διανομής ταινίες με τόσο κακές κριτικές, τόσο κακό word of mouth και ...τόσο κακό rating ακόμη και στο IMDB! 

    Ίσως κάνουν χαρά οι οπαδοί του συστήματος αξιολόγησης του μεγάλου κινηματογραφικού database-site, βρίσκοντας την ιδανική ευκαιρία να αντικρούσουν το κύριο επιχείρημα όσων λέμε ότι τα rating του συγκεκριμένου site είναι εντελώς αναξιόπιστα γιατί απλούστατα οι περισσότεροι δεν ψηφίζουν αν δεν τους άρεσε η ταινία. 

    Αλλά όλοι ξέρουμε ότι 1.8 σε ~1400 ψήφους είναι μια μεγάλη εξαίρεση και συναντιέται μόνο σε ταινίες που είναι ...εξοργιστικά κακές. 

    Και μπορεί να μην κακομεταχειρίσθηκε κανένα ζώο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όπως ορκίζονται οι παραγωγοί, αλλά η περηφάνια τους; 

    Το Furry Vengeance συνδυάζει εκπαιδευμένα κατοικίδια, CGI και ηθοποιούς σε μια συλλογή από αδύναμα αστεία που θα ζήλευε και ο τύπος με τα καλοριφέρ στο Ράδιο Άρβυλα, σε μια – και διορθώστε με αν κάνω λάθος – ξεπερασμένου στιλ κωμωδία με αστειάκια δεκαετίας ‘80. 

    Ο Brendan Fraser (που είναι και παραγωγός) κάνει ένα διάλειμμα φέτος από τις action – adventure movies με το ...



    ...δραματικό Extraordinary Measures στην αρχή του έτους και τώρα το Furry Vengeance, στο ρόλο ενός βλαμμένου μπαμπά. 

    Του ανατέθηκε η επίβλεψη μεγάλων σπιτιών σε μια (κατά τα άλλα εκπληκτική) καταπράσινη τοποθεσία αλλά η γυναίκα του (Brooke Shields, η μόνη ενηλιξ στη ταινία) και ο γιος του (Matt Prokop) δεν είναι ευχαριστημένοι που έφυγαν από το Σικάγο. 

    Αυτό που μαθαίνει στη πορεία είναι ότι η εταιρεία του πρόκειται να διαλύσει τη περιοχή για να χτίσει ένα τεράστιο Mall. 

    Οι μόνιμοι κάτοικοι του δάσους όμως έχουν διαφορετική ...προσέγγιση στο θέμα και με αρχηγό ένα μαύρο-ασημί ρακουν ξεκινούν τον υπέρ πάντων αγώνα να σώσουν τα σπίτια τους και να ...σπάσουν τα νεύρα του Fraser. 

    Ο σκηνοθέτης Roger Kumble έχει να κάνει καλή ταινία από το 1999 και το Cruel Intentions και αυτό το σερί θα συνεχιστεί. 

    Η ταινία χαρακτηρίζεται επίσης ως box office flop, δηλαδή μεγάλη χασούρα αφού στοίχισε περί τα 35 εκατομμύρια δολάρια (...οι διαπραγματεύσεις με το ρακουν αποδείχθηκαν σκληρές) και στο πρώτο τριήμερο (30 Απριλίου) έκανε μόλις 6,6 σε 3 χιλιάδες αίθουσες και μέχρι και χθες συνολικά 15! 

    Ίσως αν παρουσιαζόταν ως παιδική ταινία και όχι σαν τη νέα κωμωδία του Brendan Fraser είχε καλύτερη τύχη. 

    Στην Ελλάδα θα τη δούμε στις 27 Μαΐου από την Odeon. 

    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΤΡΙΧΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ - FURRY VENGEANCE Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top