F ΠΡΩΤΟ TRAILER ΤΟΥ THE AMERICAN ΜΕ ΤΟΝ GEORGE CLOONEY - FilmBoy ΠΡΩΤΟ TRAILER ΤΟΥ THE AMERICAN ΜΕ ΤΟΝ GEORGE CLOONEY - FilmBoy
  • Latest News

    ΠΡΩΤΟ TRAILER ΤΟΥ THE AMERICAN ΜΕ ΤΟΝ GEORGE CLOONEY

    Και πάνω που αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε αν θα μείνει εκτός ταινιών το 2010 ο George Clooney, εμφανίστηκε το πρώτο teaser trailer της νέας του ταινίας με τίτλο The American. 

    Σκηνοθετημένο από τον Anton Corbinj, το φιλμ μιλάει για έναν μοναχικό επαγγελματία δολοφόνο που μετά από μια δουλειά που πάει στραβά στη Σουηδία, υπόσχεται ότι η επόμενη θα είναι και η τελευταία του. 

    Φυσικά, τίποτα δεν είναι τόσο απλό, αλλιώς δεν θα υπήρχε ταινία. 

    Το πρώτο teaser trailer δίνει βαρύτητα στην ιστορία και τους χαρακτήρες και όχι σε πολλή δράση, που σημαίνει ότι ίσως δεν υπάρχει και σε τόσο μεγάλο βαθμό. 

    Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Martin Booth με τίτλο 'A Very Private Gentleman' και αυτό που πρόσεξα είναι οι πολύ καλές εικόνες, όμορφα πλάνα και γενικά μια κινηματογράφηση εξαιρετική, και το μόνο που μένει είναι μια καλή ιστορία. 

    Το The American δείχνει ένα σοβαρό φιλμ για έναν άντρα που αντιμετωπίζει τις συνέπειες της καριέρας του, που σίγουρα θα έχει κάποια δράση αλλά εγώ βλέπω ένα ήρεμο trailer στο στυλ ενός Hurt Locker. 

    Το The American ανοίγει στην Αμερική την 1η Σεπτεμβρίου 2010. 

    Δείτε στη συνέχεια το trailer και πείτε μας πως σας φαίνεται.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΠΡΩΤΟ TRAILER ΤΟΥ THE AMERICAN ΜΕ ΤΟΝ GEORGE CLOONEY Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top