F TRAILER: MACGRUBER, BLACK DEATH, SECRETARIAT, ALICE CREED - FilmBoy TRAILER: MACGRUBER, BLACK DEATH, SECRETARIAT, ALICE CREED - FilmBoy
  • Latest News

    TRAILER: MACGRUBER, BLACK DEATH, SECRETARIAT, ALICE CREED

    Ως γνωστόν, το Σαββατοκύριακο είναι ημέρα trailer για το KostasBlog, αλλά αυτή τη βδομάδα έγινε ένας πραγματικός χαμός από νέες κυκλοφορίες. 

    Την αρχή έκανε τη Δευτέρα το The Last Airbender του M.Night Shyamalan, συνοδευόμενο με την είδηση ότι μετατρέπεται κι αυτό σε 3D! 

    Τη Τρίτη είδατε το trailer του ολοκληρωμένου Metropolis, του αριστουργήματος του Fritz Lang του 1927 που θα κάνει κάποιες προβολές στη τελική του σχεδόν μορφή, για πρώτη φορά! 

    Τα Piranha 3D απέκτησαν ένα επίσημο trailer μεσοβδόμαδα, και πριν προλάβουμε να το δούμε, μόλις χθες απέκτησαν και 2ο (!) που θα δείτε αργότερα. 

    Ακόμα είχαμε ένα νέο και τελευταίο trailer από το Survival of the Dead του George Romero, ένα εξαιρετικό από το Splice του Vincenzo Natali και το παρθενικό του Jonah Hex με τη Megan Fox και τον Josh Brolin. 

    Φυσικά, αποκλείεται να χάσατε το Ultimate 2010 Summer Movie Trailer με όλα τα μεγάλα χιτ του καλοκαιριού που έρχεται. 

    Τι θα δείτε ακόμα; Πολλά. 

    Σε αυτό το κομμάτι των trailer (ακολουθούν τα Νέα Horror trailers της εβδομάδας) θα δείτε το πολύ όμορφο trailer του Secretariat με την Diane Lane και τον John Malkovich, ένα ολοκαίνουργιο trailer από τον MacGruber, το 1ο trailer της ταινίας εποχής Black Death του Chris Smith, το υπέροχο trailer του γαλλικού Les Amours Imaginaires που θα παίξει στις Κάννες και ένα που μας ξέφυγε από τη προηγουμένη εβδομάδα, το The Disappearance of Alice Creed με τη Gemma Arterton. 

    Δείτε τα trailer στη συνέχεια και αφήστε τα σχόλια σας.


    Η Disney έβγαλε το επίσημο trailer του Secretariat, με την Diane Lane ως Penny Chenery, ιδιοκτήτρια ενός αλόγου κούρσας που το 1973 κέρδισε το Triple Crown. 

    Φαίνεται σαν άλλη μια feel good ταινία της Disney (όπως το Seabiscuit) με πλεονέκτημα το πολύ καλό cast αφού μαζί με τη Diane παίζει και ο John Malkovich, ο οποίος δείχνει να κλέβει και τη παράσταση. 

    Δεν είμαι ιδιαίτερος φαν των ιπποδρομιών αλλά σίγουρα είναι μια ταινία που με ενδιαφέρει.




    Ο χαρακτήρας από το Saturday Night Live που έγινε ταινία, MacGruber δείχνει καλύτερος με κάθε νέο trailer που κυκλοφορεί. 

    Αυτό που αρχικά φαινόταν ότι θα ήταν άλλη μια αμερικάνικη μπαρούφα από το τηλεοπτικό σόου, ίσως είναι το φετινό αθόρυβο comedy hit της χρονιάς. 

    Για του λόγου το αληθές, πάρτε άλλη μια γεύση με το 2ο trailer που κυκλοφόρησε, μέχρι τις 21 Μαΐου που βγαίνει στις αίθουσες της Αμερικής.




    Τον Sean Bean όλοι τον ξέρετε σε μεγάλες ταινίες αλλά το όνομα του ακόμη δεν είναι αστραφτερό. 

    Ήταν ο Boromir στο The Lord of the Rings, έπαιξε στο National Treasure και το Percy Jackson, αλλά συνήθως κάνει ταινίες με ποιότητα. 

    Αυτό δείχνει και το trailer του Black Death, ένα μεταφυσικό θρίλερ που εξελίσσεται στο Μεσαίωνα και σκηνοθετεί ο Christopher Smith, και είμαι σίγουρος ότι θα σας αρέσει. 

    Η ταινία θα βγει στη Βρετανία στις 28 Μαΐου.




    Αυτό είναι ένα από αυτά τα teaser trailer που σε αφήνουν εκστασιασμένο μέχρι να συνέλθεις και να ξαναπατησεις το play! 

    Μη χάσετε το trailer του νέου φιλμ του Xavier Dolan με τίτλο Les Amours Imaginaires ή απλά Heartbeats που είναι ο αμερικάνικος τίτλος και που θα προβληθεί στις Κάννες. 

    Δε κατάλαβα καν περί τίνος πρόκειται (μαντεύω ότι είναι ένα ερωτικό τρίο νεαρών) αλλά μιλάμε για υπέροχες εικόνες, καταπληκτική μουσική (το τραγούδι ‘Bang bang’ σε μια τέλεια εκτέλεση) και ένα trailer που σε μαγεύει.




    Η Gemma Arterton είναι η νέα hot blockbuster girl του Hollywood και να μου το θυμηθείτε. 

    Την είδαμε στο Clash of the Titans αλλά θα τη δούμε καλύτερα στο Prince of Persia σε λίγες ημέρες που νομίζω ότι είναι η ταινία που θα την αναδείξει. 

    Μια γεύση μπορείτε να πάρετε από το trailer του θρίλερ απαγωγής The Disappearance of Alice Creed, ένα έντονο χαοτικό Βρετανικό φιλμ που μιλάει για μια απαγωγή και ένα σχέδιο που πάει κατά διαόλου.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TRAILER: MACGRUBER, BLACK DEATH, SECRETARIAT, ALICE CREED Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top