F ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ULTIMATE 2010 SUMMER MOVIE TRAILER - FilmBoy ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ULTIMATE 2010 SUMMER MOVIE TRAILER - FilmBoy
  • Latest News

    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ULTIMATE 2010 SUMMER MOVIE TRAILER

    Ένα από τα πράγματα που λατρεύω στους ανθρώπους που ασχολούνται με το μαγικό κόσμο του σινεμά είναι η δημιουργικότητα τους. 

    Σας ορκίζομαι ότι έχω την όρεξη να κάνω κάτι παρόμοιο (χωρίς να υπόσχομαι ότι θα είναι εξίσου καλό), δυστυχώς όμως ακόμα δεν έχω τον απαραίτητο εξοπλισμό. 

    Ο Mike Eisenberg που γράφει στο ScreenRant έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο στο video editing και έφτιαξε μέσα σε 2 ημέρες ένα καταπληκτικό trailer με κομμάτια από όλες τις μεγάλες ταινίες που πρόκειται να βγουν τους επόμενους μήνες στους κινηματογράφους! 

    Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό trailer που δείχνει ότι το καλοκαίρι του 2010 θα είναι φανταστικό για τους φίλους του κινηματογράφου. 

    Animation, δράση, μυστήριο, κωμωδίες, θρίλερ και πολλά που συνδυάζουν όλα τα παραπάνω ...σίγουρα υπάρχει κάτι για τον καθένα από εσάς. 

    Σε περιπτωση που δεν τις αναγνωριζετε, οριστε η λιστα με τα φιλμ που υπαρχουν στο trailer, με τα link τους στα ποστ του KostasBlog, ενα δειγμα πως δεν μας εχει ξεφυγει τιποτα!
     
    Inception -- Iron Man 2Robin Hood --Predators -- Scott Pilgrim vs. the WorldSalt -- Knight & Day --The A-TeamMacGruber-- The Sorcerer’s ApprenticeKillersSplice -- The Other GuysThe Karate KidShrek Forever After -- Toy Story 3Despicable MeThe Last AirbenderThe ExpendablesThe Twilight Saga: EclipseDinner for SchmucksGet Him to the GreekGrown UpsSex and the City 2 

    Μη χάσετε το Ultimate 2010 Summer Movies Trailer, αμέσως παρακάτω.
    Αν αυτό το trailer δεν σας κάνει να πηγαίνετε κάθε Πέμπτη στο σινεμά, ...τότε είστε σε λάθος blog.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ULTIMATE 2010 SUMMER MOVIE TRAILER Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top