F THE TWILIGHT SAGA: ΕΚΛΕΙΨΗ - THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE - FilmBoy THE TWILIGHT SAGA: ΕΚΛΕΙΨΗ - THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE - FilmBoy
  • Latest News

    THE TWILIGHT SAGA: ΕΚΛΕΙΨΗ - THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE

    Το 3ο κεφάλαιο της Twilight-μανίας έφτασε πλέον σε απόσταση τέτοια που να μας επιτρέπει να κάνουμε μια παρουσίαση μιας ταινίας που ίσως αποκαταστήσει τη τιμή ολόκληρου του franchise στα μάτια των κριτικών (ή όλων των ...ενηλίκων). 

    Κι αυτό γιατί το 3ο βιβλίο της Stephenie Meyer είναι αυτό που έκανε τη μεγαλύτερη εκδοτική επιτυχία, έχει μεταφυσικές αποκαλύψεις και σχεδόν επική δράση, υπό-ιστορίες στο κεντρικό love story και γενικά θεωρείται ένα καλό βιβλίο. 

    Στη παραγωγή δεν έλειψαν και τα προβλήματα για τη Summit που δυσκολευόταν να βρει σκηνοθέτη επί μήνες, για να καταλήξει εν μέσω φωνών στον David Slade (30 Days of Night) ο οποίος έκραζε άσχημα τους φανς και όλο το franchise στο twitter του, αλλά μόλις πήρε τη δουλειά το βούλωσε ψελλίζοντας ότι έκανε πλάκα! 

    Υπάρχουν forum που δεν τον έχουν συγχωρέσει. 

    Πρόσφατα υπήρξε η πληροφορία ότι χρειάζονταν κάποια reshoots τη τελευταία στιγμή, άλλοι λέγανε ότι η Summit ψάχνει άλλο σκηνοθέτη για να τα κάνει, η ίδια το διέψευσε και ...



    ...γενικά μια ωραία ατμόσφαιρα. 

    Γι’αυτό ίσως η εταιρεία βιάστηκε να κλείσει τον Bill Condon για να σκηνοθετήσει το επόμενο Twilight Saga: Breaking Dawn που θα αρχίσει γυρίσματα το καλοκαίρι αλλά δε θα το δούμε πριν τις 18 Νοεμβρίου 2011!   


    Η Bella Swan (Kristen Stewart) έχει βρει ξανά τον καλό της Edward Cullen (Robert Pattinson) και όλα κυλάνε ήρεμα κι ευτυχισμένα εκτός από ένα πράγμα. 

    Ο καρδιακός φιλος-καψουρης-λυκανθρωπος-bodybuilder Jacob Black (Taylor Lautner) δε παρατάει τη μάχη για τη καρδιά της και εκείνη προσπαθεί να κάνει τους δυο αντρες-αγορια-παιδια να συμφιλιωθούν. 

    Πέρα από αυτό, υπάρχουν νέοι κίνδυνοι που περιμένουν στη γωνία. 

    Η πόλη του Seattle μαστίζεται από ταραχές, δολοφόνους που δεν είναι ανθρώπινης υπόστασης και η πόλη έχει παραδοθεί στο χάος. 

    Ποιος είναι πίσω από όλα αυτά και τι σχέση μπορεί να έχει η Bella σε αυτό; 

    Το cast είναι αυτό που έχετε μάθει σχεδόν απ’εξω τόσα χρόνια, με το γνωστό τρίο αλλά και κάποιες αλλαγές. 

    Η Dakota Fanning συντροφεύει τη Kristen Stewart σε άλλο ένα φιλμ μετά τα προηγούμενα Twilight αλλά και το The Runaways (για τις ανάγκες του οποίου η Kristen είχε κόψει τα μαλλιά της κοντά γι’αυτό και το μαλλί που βλέπετε είναι περούκα). 

    Στους ρόλους τους συνεχίζουν οι Billy Burke, Ashley Green και Nikki Reed. 

    Επίσης συνεχίζει η Anna Kendrick (Up In The Air) η οποία είναι πλέον η 2η ηθοποιός του cast που έχει προταθεί για Όσκαρ στη καριέρα της αφού προστέθηκε η Catalina Sandino Moreno (δε θα ξεχάσω ποτέ το Maria Full Of Grace του 2004 για το οποίο κέρδισε υποψηφιότητα Α’ γυναικείου ρόλου). 

    Η ταινία ανοίγει στην Αμερική λίγες ημέρες πριν την αργία της 4ης Ιουλίου (30 Ιουνίου) και όλοι περιμένουν ένα πολύ καλό άνοιγμα της τάξεως των 95 εκατομμυρίων δολαρίων, ακόμη και χωρίς την ώθηση του 3D καπέλου. 

    Φυσικά και θα το δούμε την ίδια ημέρα κι εμείς, από την Odeon. 

    Να ευχηθώ κουράγιο στους οπαδούς, αφού μεταξύ αυτού και του επόμενου Twilight movie μεσολαβούν 17 μήνες!   

    Δείτε το trailer αλλά και ένα 5λεπτο behind-the-scenes video και συνεντεύξεις.    




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: THE TWILIGHT SAGA: ΕΚΛΕΙΨΗ - THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top