F DEVIL: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ M.NIGHT SHYAMALAN - TRAILER ΚΑΙ POSTER - FilmBoy DEVIL: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ M.NIGHT SHYAMALAN - TRAILER ΚΑΙ POSTER - FilmBoy
  • Latest News

    DEVIL: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ M.NIGHT SHYAMALAN - TRAILER ΚΑΙ POSTER

    Μετά τις βάρβαρες κριτικές του The Last Airbender, για το οποίο ο M. Night Shyamalan εμφανιζόταν περίπου ως τελειωμένος(!) λόγω του κάκιστου αποτελέσματος, κανείς δε περίμενε τόσο γρήγορα τη νέα του δουλειά. 

    Η Universal όμως έβγαλε χθες μαζί με το poster, το 1ο teaser trailer του Devil που διαφημίζεται ευθαρσώς (στα μούτρα των κριτικών – in your face που λένε) ως ‘From the Mind of M.Night Shyamalan’!
    Και σε όποιον αρέσει, συμπληρώνω. 


    Το Devil είναι το πρώτο από τα 3 φιλμ υπό τη ταμπέλα ‘The Night Chronicles’ του αμφιλεγόμενου δημιουργού, ο οποίος εδώ εκτελεί χρέη παραγωγού και είναι αυτός που έγραψε την ιστορία από όπου ο Brian Nelson έγραψε το σενάριο. 

    Σκηνοθετούν οι άνθρωποι που γύρισαν το Quarantine, οι Dowdle Brothers. 

    Το στόρι λέει ότι 5 άνθρωποι εγκλωβίζονται στο ασανσέρ ενός ουρανοξύστη αλλά... ‘One of these 5 people, is not, who they appear to be. 

    Ναι, πιθανότατα ο ένας από δαύτους να είναι ο Διάβολος αλλά...όσα ξέρετε, ξέρω. 

    Κλασικό concept του Shyamalan που βασίζεται στις εκπλήξεις, έστω κι αν στο trailer μας δείχνει ίσως περισσότερα από όσα πρέπει. 

    Στη συνέχεια δείτε το poster και το trailer του Devil και πείτε μας αν νομίζετε ότι ο σκηνοθέτης της 6ης Αίσθησης θα πάρει το αίμα του πίσω.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: DEVIL: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ M.NIGHT SHYAMALAN - TRAILER ΚΑΙ POSTER Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top