F SAW 3D: ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ TRAILER! - FilmBoy SAW 3D: ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ TRAILER! - FilmBoy
  • Latest News

    SAW 3D: ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ TRAILER!

    Ειλικρινά, δεν το περίμενα! 

    Σήμερα, στο περίπτερο του Saw VII 3D στο Comic-Con 2010 οι υπεύθυνοι της Lionsgate θα ανακοινώσουν ότι το 7ο  φιλμ θα είναι ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ του franchise. 

    Όχι ότι ήμουν φαν της συνέχειας του (ήμουν όμως φανατικός φαν του 1ου) αλλά πίστευα ότι πουλάει αρκετά ώστε να συνεχίσει για άλλη μια τουλάχιστον ταινία (...μα έτσι λέγανε κι οι ίδιοι). 

    Τα καλά πάντως νέα είναι ότι το IGN έχει αποκλειστικά το πρωτο teaser trailer του Saw 3D (με υπότιτλο ‘The Traps Come Alive’) όπου ακόμα κι αν είχαμε αμφιβολίες για την είδηση του τέλους, στο trailer γίνεται ακόμα πιο σαφές. 

    Μετά το πανέξυπνο motion 3D poster που είδατε χθες αλλά και τις πρώτες εικόνες, έρχεται το teaser trailer που ελπίζω να είναι προπομπός ενός ολοκληρωμένου trailer και οχι όπως πέρυσι στο Saw 6 όπου ουσιαστικά είδαμε κάνα δυο teaser και κανένα trailer. 

    Πέρα από αυτό, η μόνη μου αγωνία ηταν να δω την έκβαση της μονομαχίας Paranormal Activity 2 και Saw 3D, αλλα τελικά το Saw 3D θα βγει μια βδομάδα αργότερα (29 Οκτωβρίου 2010) και όχι την ίδια μέρα όπως ήταν προγραμματισμένο. 

    Α, και κάτι άλλο.
    Από το trailer φαίνεται να κάνουν πράξη τις υποσχέσεις για ένα Grande Finale, αφού για πρώτη φορά βλέπω κόσμο (...πολύ κόσμο) να παρακολουθεί τις παγίδες και μάλιστα σε ανοιχτό χώρο, κάτι που φαίνεται στη φωτο επάνω.  



    Στη συνέχεια δείτε το 1ο teaser trailer του πολυαγαπημένου σας (και μας) Saw 3D.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: SAW 3D: ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ TRAILER! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top