F ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ - THE LAST SONG - FilmBoy ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ - THE LAST SONG - FilmBoy
  • Latest News

    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ - THE LAST SONG

    Το KostasBlog συμπαθεί τη Miley Cyrus και ήταν προετοιμασμένο για μια καλοπροαίρετη παρουσίαση της πρώτης ταινίας της (εκτός Hanna Montana) ως ενήλικη. 

    Πολλές φορές όμως θέλεις ν’αγιάσεις αλλά δε μπορείς. 

    Τι καλό να γράψω για την 18χρονη τραγουδίστρια και wannabe ηθοποιό, όταν η ίδια έκανε δηλώσεις λέγοντας ότι μόλις παρακολούθησε τη ταινία κατάλαβε ότι χρειάζεται επειγόντως μαθήματα υποκριτικής! 

    Το The Last Song είναι βασισμένο σε άλλο ένα love story του Nicholas Sparks (προηγήθηκαν το The Notebook, το Dear John και άλλα), που φαίνεται αποκτά μεγαλύτερη δύναμη στο χώρο καθώς είναι η πρώτη φορά που διασκευάζει ο ίδιος το σενάριο. 

    Η ιστορία μοιάζει να βγαίνει από ...




    ...μοντέρνο παραμύθι της Disney, όπου η 17χρονη Βερόνικα (Miley Cyrus) ζει μια αναστατωμένη ζωή όταν οι γονείς της χωρίζουν. 

    Ο πατέρας της (Greg Kinnear, που θα τον δούμε και στο Green Zone) έχει αφήσει τη Νέα Υόρκη για να ζήσει σ’έναν απομονωμένο παράδεισο στα νησιά Tybee και να αφοσιωθεί στη δουλειά του – είναι κλασικός μουσικός και δάσκαλος. 

    3 Χρόνια μετά, η μητέρα της (Kelly Preston) θεωρεί ότι θα κάνει καλό στα παιδιά (έχουν άλλον έναν πιτσιρικά που τον υποδύεται ο 13χρονος Bobby Coleman) να περάσουν το καλοκαίρι όλοι μαζί στο νησί. 

    Η ιστορία που ξετυλίγεται είναι ιστορία αγάπης σε ...πολλές μορφές. 

    Αγάπη των γονιών στα παιδιά τους, αγάπη του χωρισμένου ζευγαριού μεταξύ τους, αγάπη των παιδιών στους γονείς και η πρώτη εφηβική αγάπη της μικρής με τον γόη της περιοχής(ο Αυστραλός Liam Hemsworth). 

    Όσοι είστε έμπειροι στα βιβλία του Nicholas Sparks θα είστε εξοικειωμένοι με τα ...σορόπια και τους πολλούς τρόπους που μπορεί να χαλάσει μια σχέση και να γιατρευτεί μια πληγή. 

    Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμη πιο ...μελωμένα αφού διαβάζω ότι για το ρόλο είχε προταθεί ο Taylor Lautner που είδε κι απόειδε με την Μπελλα και θα αποφάσιζε να κάνει μια κανονική σχέση...αλλά εις μάτην.  

    Σκηνοθετεί η Julie Anne Robinson, με τηλεοπτικές δουλειές μέχρι τώρα σε σήριαλ όπως το Grey’s Anatomy. 

    Στην Αμερική θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαρτίου από τη Walt Disney και πολύ γρήγορα θα έρθει και στην Ελλάδα από την Audio Visual στις 8 Απριλίου. 

    Δείτε το trailer.  


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ - THE LAST SONG Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top