F ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ TRAILER ΑΠΟ ΤΟ MACHETE ΤΟΥ ROBERT RODRIGUEZ - FilmBoy ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ TRAILER ΑΠΟ ΤΟ MACHETE ΤΟΥ ROBERT RODRIGUEZ - FilmBoy
  • Latest News

    ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ TRAILER ΑΠΟ ΤΟ MACHETE ΤΟΥ ROBERT RODRIGUEZ

    Το Grindhouse μπορεί να μην έγινε αφορμή για την αναγέννηση των B-Movies ή έστω τεράστια επιτυχία όπως ήθελαν ο Quentin Tarrantino και ο Robert Rodriguez, αλλά είχε κάποιες φανταστικές ιδέες. 

    Μια από αυτές ήταν τα ψεύτικα trailer στην αρχή των δυο κανονικών ταινιών Death Proof και Planet Terror. 

    Κι ενώ κάποιοι περιμένουν ακόμη να δουν σε ταινία τον Nicholas Cage στο ψεύτικο Werewolf Women Of The S.S. (αν θυμάστε ήταν αυτό με τον Νικόλα ντυμένο σαν Κινέζο), ο πρώτος ψεύτικος χαρακτήρας που έγινε ταινία είναι ο Machete, σκηνοθετημένος από τον Robert Rodriguez και τον Ethan Maniquis. 

    Κάνα δυο μήνες πριν είχαμε πάρει μια γεύση από ένα ‘παράνομο’ trailer που συνοδευόταν από ένα μήνυμα του Machete προς τους Αμερικανούς που κάνουν δύσκολη τη ζωή των Μεξικανων, με αφορμή την εθνική τους γιορτή. 

    Το IGN έβγαλε στη κυκλοφορία το 1ο ουσιαστικά trailer το οποίο θα παιχτεί στις προβολές του Predators. 

    Το trailer είναι γαμάτο, με τη Jessica Alba στην εναρκτήρια σκηνή να είναι πιο sexy όσο ποτέ, τον Danny Trejo να είναι ο απόλυτος bad-ass action hero, τη Michelle Rodriguez να σκοτώνει με τα εσώρουχα αλλά τη παράσταση κλέβει ο παπάς Cheech Martin:
      
    -I took a vow of peace, and now you want me to help you to kill all these men?
    -Yes, Padre.
    -I’ll see what I can do. 

    Δε λέω τίποτε άλλο.
    Δείτε το trailer στη συνέχεια.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ TRAILER ΑΠΟ ΤΟ MACHETE ΤΟΥ ROBERT RODRIGUEZ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top