F ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ 2 - NIGHT AT THE MUSEUM: BATTLE OF THE .. - FilmBoy ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ 2 - NIGHT AT THE MUSEUM: BATTLE OF THE .. - FilmBoy
  • Latest News

    ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ 2 - NIGHT AT THE MUSEUM: BATTLE OF THE ..

    **********   3/10

    Όταν έχεις κάνει τη 2η εισπραχτικη επιτυχια της χρονιας με 250 εκ. δολάρια περιπου για ολόκληρο το 2006 με το Night at the Museum, είναι κατι παραπανω από σιγουρο ότι θα επανελθεις με το sequel.

    Η ίδια ομαδα λοιπόν, με επικεφαλης τον Ben Stiller στο πρωτο ρόλο φτιαχνει τη Νυχτα στο Μουσειο 2 και δε δισταζει να τα βάλει με mega-blockbusters , αφού ανοιγει στην Αμερικη την ίδια μέρα με τον 4ο Εξολοθρευτη και ενώ παιζονται ακόμα το Star Trek και το Angels & Demons.
    Στην Ελλάδα παντως δεν έχει τον ίδιο ανταγωνισμο μιας και την εβδομαδα που ανοιγει (στη γιορτη μου!), παιζει μαλλον μονο του. Περισσοτερα την Πεμπτη.

    Σκηνοθετει και παλι ο Shawn Levy όπως στο 1ο (αλλά και το 1ο Pink Panther). 
    Το σεναριο είναι και παλι των Robert Ben Garant και Thomas Lennon, τον οποιο τελευταιο είδαμε στο 17 Again και στο I Love You Man  προσφατα ως ηθοποιο.

    Το καστ είναι σχεδον το ίδιο , με τον Ben Stiller στο one man show ως επιχειρηματιας πλεον και τους Amy Adams (υποψηφια για Όσκαρ στο Doubt), Owen Wilson, Hank Azaria  και Robin Williams.     

    Η παραγωγη έχει να περηφανευεται ότι έβαλε για πρωτη φορά κινηματογραφικη καμερα στο Μουσειο Σμιθσονιαν, αφού ως τώρα δεν επιτραπηκε σε κανένα άλλον. Ο ορος ηταν να γυριστούν οι σκηνες σε εργασιμες ώρες, με τους επισκεπτες του Μουσειου να παρακολουθουν τα γυρισματα. 

    Δημοσιογραφικη προβολη δεν πρεπει να έγινε, καθώς τα reviews είναι μετρημενα κι αυτά εκτός Αμερικης. Από ο,τι μπορεσα να βρω παντως, αν το πρωτο θεωρηθηκε λίγο ‘παιδικο’ , αυτό είναι λίγο πιο ωριμο, με αρκετα αστεια gang και μια απολαυστικη σκηνη με δυο μαιμουδες να ξυλοφορτωνουν τον Ben.

    Μια χαρα ταινία δηλαδή για να σπάσουμε λίγο την ενταση των μεταλλαγμενων, των διαστημικων cult στολων και της Sara Connor...  

    Update: Να σπασουμε λιγο την ενταση, αλλα οχι κι ετσι.
    Υπερβολικα παιδικο, γλυκαναλατο και με ελαχιστα αστειακια...τιποτα παραπανω. Ισως στο πρωτο ηταν η εκπληξη του σεναριου και αρεσε, το δευτερο ομως μ'απογοητευσε.

    Δείτε το trailer.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ 2 - NIGHT AT THE MUSEUM: BATTLE OF THE .. Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top