F AFTERDARK HORRORFEST 3 - ΕΠΙΛΟΓΟΣ - FilmBoy AFTERDARK HORRORFEST 3 - ΕΠΙΛΟΓΟΣ - FilmBoy
  • Latest News

    AFTERDARK HORRORFEST 3 - ΕΠΙΛΟΓΟΣ

    Το φετινο φεστιβαλ τρομου της Afterdark δε σταθηκε στο υψος των προσδοκιων κατα τη γνωμη μου. Ισως γιατι ο πηχης ηταν ψηλα, ισως γιατι προσπαθησε να συμπεριλαβει πολλα ειδη κακων...δε ξερω. 
    Ειδαμε ειδωλα σε καθρεφτες, κακοποιημενες psycho, ζομπυ, κανιβαλους, τρελογιατρους, θρησκοληπτους αμαρτωλους και ασιατες ...συγγενεις και φιλους. 

     Αυτο που δεν ειδαμε ηταν τη ταινια ...to Die for , τη ταινια που θα ξεχωρισει και που θα κανει αυτο το fest να το θυμομαστε. 

    Για το KostasBlog η σειρα των 8 καλυτερων ταινιων ειναι:

    1. Perkins 14. (7/10) Με μικρη αλλα εμφανη διαφορα απο το δευτερο, με καταπληκτικη ερμηνεια του πρωταγωνιστη, ατμοσφαιρικο, δυνατο, σκηνοθετικα αρτιο και με ενα τελος γροθια στο στομαχι. Πολυ καλο.

    2. The Broken. (6/10) Λονδρεζικη ατμοσφαιρα στο ψυχολογικο θριλερ του σκηνοθετη του Cashback, πολυ ψαγμενα πλανα, με λιγα 'μπου' αλλα συνεχη τρομο. Το μονο που θα δουμε στην Ελλαδα στις αιθουσες.

    3. Butterfly Effect 3:Revelation. (6/10) Αρκετα καλη περιπετεια (και οχι τρομου!), η 3η συνεχεια του πολυ καλου 1ου και του ανυπαρκτου 2ου, αλλα δυστυχως με αστεια ερμηνεια του κυριου ρολου. 

    4. Dying Breed. (5/10) Κανιβαλιστικο Αυστραλεζικο θριλερ, με αναβιωση δυο τοπικων θρυλων, στα χναρια Γαλλικων τυπου Calvaire, συνισταται για θεαση μονο με αδειο στομαχι.  

    5. From Within. (5/10) Η δικη μας εκπροσωπηση ελεω Φαιδων Παπαμιχαηλ, με ενα σχεδον απαγορευμενο στην Αμερικη θεμα, δειχνει οτι οι μεγαλυτερες αμαρτιες εγιναν στο ονομα της θρησκειας. Α, και με μια ιστορια μαγισσων. 

    6. Autopsy. (4/10) Παραλιγο παρωδεια τρομου, παραλιγο gore, αυτο ακριβως ειναι το κακο. Δε ξερει τι ειναι. Χοντροκομμενο αλλα διασκεδαστικο, στα βηματα του Dario Argento. Εγω παντως γελαγα δυνατα, αλλα δυστυχως για λιγο. 

    7. Voices. (4/10) Ασιατικο μεταφυσικο θριλερ, που ξεκιναει με τις καλυτερες προυποθεσεις αλλα καπου στη μεση ζαλιζεσαι για να καταλαβεις τι γινεται. Πολυ καλο ποστερ, καποιες σκηνες καθαροαιμου ασιατικου τρομου, αλλα ως εκει. 

    8. Slaughter. (3/10) Με διαφορα το χειροτερο, επαξια υποψηφιο για το Worst ever των 3 χρονων του φεστιβαλ.  Παρολ'αυτα επικαιρο λογω της γριπης των χοιρων! 

    Ραντεβου του χρονου, ελπιζοντας οτι το φετινο θα ειναι ενα διαλλειμμα στη μετριοτητα.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: AFTERDARK HORRORFEST 3 - ΕΠΙΛΟΓΟΣ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top