F TRAILER: SORCERER'S APPRENTICE, SCOTT PILGRIM, MARMADUKE - FilmBoy TRAILER: SORCERER'S APPRENTICE, SCOTT PILGRIM, MARMADUKE - FilmBoy
  • Latest News

    TRAILER: SORCERER'S APPRENTICE, SCOTT PILGRIM, MARMADUKE

    Part I

    Ούτε 1 ούτε 2 αλλά 7 καινούργια trailer είχαμε αυτή την εβδομάδα, συν 1 ακόμα που λίγοι πήραν είδηση, γι’αυτο και η ενότητα των trailers σήμερα θα χωριστεί σε 2 μέρη.   

    Ξεκινημα με το 2ο trailer του The Sorcerer’s Apprentice με  τον Nicholas Cage και το 1ο trailer της νέας τρελής κωμωδίας του Michael Cera (η συμπάθεια μου) με τίτλο Scott Pilgrim vs The World. 

    Ακομα, δείτε το trailer του Marmaduke και ένα σέξι πρωτο trailer από την έξυπνη κομεντί Boogie Woogie με πολύ καλό cast. 




    Η Disney έδωσε στη κυκλοφορία ένα δεύτερο trailer από το The Sorcerer’s Apprentice, με τον Nicholas Cage και τον Jay Baruchel (που γίνεται εξαιρετικά επίκαιρος μαζί με το She’s Out of My League).
    Πίσω στο Δεκέμβριο είχαμε δει το πρωτο και για να ήμαστε τίμιοι, ήταν εξίσου καλό με αυτό.
    Ίσως τελικά ο Nicholas Cage κάνει ένα χιτ μετά από καιρό, ειδικά μετά τα καλά λόγια για το Kick Ass.
    Δείτε και μόνοι σας.





    Καιρό έχετε ν’ακουσετε για τον Michael Cera, έτσι δεν είναι;
    Μπα, το ξέρω ότι τον βλέπετε συνέχεια εδώ στο KostasBlog (Youth In Revolt, Year One), αλλά στο πρωτο trailer του Scott Pilgrim vs The World θα τον συμπαθήσετε και όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμα.
    Βλέπετε, θα πρέπει να παίξει ξύλο με τους 7 πρώην γκόμενους της κοπέλας που αγαπάει, οι οποίοι τυγχάνει να είναι και ...super heroes!
    Πολύ καλό!





    Θα ήθελα να είναι το Marley and Me 2 αλλά δυστυχώς είναι το Marmaduke, με τη φωνή του Owen Wilson.
    Η 20th Century Fox έβγαλε το πρωτο trailer μιας ταινίας που φιλοδοξεί να πάρει όλο το χρήμα το καλοκαίρι από τις τσέπες των γονιών, με ανόητα πεσίματα, χαζό χιούμορ και πιθανότατα μια ταινία του σωρού.
    Δείτε το αν αντέχετε.





    Το Boogie Woogie είναι ένα σέξι φιλμ εξαπάτησης, πισώπλατων μαχαιρωμάτων και φιλοδοξιών.
    Και με τέτοιο cast ...ψήνομαι.
    Stellan Skarsgard, Gillian Anderson, Heather Graham, Amanda Seyfried (παλι;), Gemma Atkinson και πολλοί άλλοι σε μια έξυπνη κομεντί στα χνάρια του In The Loop.
    Δείτε το πρωτο trailer που κυκλοφόρησε.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TRAILER: SORCERER'S APPRENTICE, SCOTT PILGRIM, MARMADUKE Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top