F POSTER: RED, HOWL, LEGEND OF THE GUARDIANS, I SPIT ON YOUR GRAVE - FilmBoy POSTER: RED, HOWL, LEGEND OF THE GUARDIANS, I SPIT ON YOUR GRAVE - FilmBoy
  • Latest News

    POSTER: RED, HOWL, LEGEND OF THE GUARDIANS, I SPIT ON YOUR GRAVE

    Εκτός από το 1ο poster του Devil που είδαμε πριν λίγες μέρες μαζί με το trailer, τη περασμένη εβδομάδα είχαμε 22 νέα poster και 3 banners. 

    Τη παράσταση κλέβουν τα 8 poster χαρακτήρων ...ή μάλλον κουκουβαγιων από το Legend of the Guardians: The Owls of Gahoole και από κοντά έρχονται τα 6 κατακόκκινα poster της περιπέτειας Red, αλλά το μεγάλο ντόρο έκανε το 2ο poster του θρίλερ I Spit On Your Grave. 

    Στο κατάλευκο πόστερ φαίνεται ένας πολύ σεξουαλικός κώλος μιας κατά τα αλλά ταλαιπωρημένης, βρόμικης, γδαρμένης κοπέλας, κάτι που έκανε έξαλλους κάποιους συντηρητικούς του χώρου, λέγοντας ότι ‘κάνει σεξουαλικό το βιασμό! 

    Στα υπόλοιπα έχουμε τα 1α  πόστερ από το Norwegian Ninja, το ντοκιμαντέρ Ready Set Bag, το animation Tales From Earthsea, το παπαράτσι-ντοκιμαντέρ Smash His Camera(!), το Howl και τα επίσης ντοκιμαντέρ Freakonomics και Wildest Dream. 

    Ενδιαφέρον έχουν τα 3 banner με 1ο και καλύτερο το Monsters, που παρουσιάζεται ως κάτι μεταξύ District 9 και Splice, το Tron Legacy με την Olivia Wilde στο ...δισκο και τέλος άλλο ένα από το Salt. 

    Νομίζω ότι τα πόστερ με τις κουκουβάγιες είναι εκτός συναγωνισμού.
    Εσείς ποιο θεωρείτε καλύτερο αυτή την εβδομάδα; 


    Στη συνέχεια δείτε όλα τα πόστερ.




     
     
     
     
     








    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: POSTER: RED, HOWL, LEGEND OF THE GUARDIANS, I SPIT ON YOUR GRAVE Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top